Goedkoop Naar Center Parcs

goedkoop naar center parcs

Uiteraard wil iedereen zo goedkoop mogelijk naar Center Parcs. Zo blijft er extra budget over voor een bezoekje aan een restaurant in de Market Dome, een leuke activiteit of een uitstapje in de omgeving van het park. Met behulp van onderstaande tips kan je heel wat geld besparen voor je volgende vakantie in Center Parcs.

Boek een last minute

Als je tot de allerlaatste moment wacht, kan je heel wat geld besparen. Met de last minute aanbiedingen van Center Parcs krijg je namelijk kortingen tot maar liefst 30%! Houd er wel rekening mee dat het last minute aanbod vaak beperkt is. Voor grote groepen of bepaalde parken kan het moeilijk zijn om een interessante last minute aanbieding te vinden.

Op deze pagina vind je alle last minutes. Neem snel een kijkje en reserveer jouw gewenste verblijf, want OP = OP!

Vroegboekkortingen

Als je niet graag wacht op de last minute aanbiedingen, kan je best enkele maanden op voorhand je vakantie boeken. Zo geniet je van erg interessante vroegboekkortingen.

Hoe vroeger je boekt, hoe groter de korting. Als je meer dan 6 maanden op voorhand een cottage reserveert, krijg je maar liefst 20% korting. Bij 4 maanden wordt deze korting gereduceerd tot 15% en bij 2 maanden wordt er nog 10% van de prijs gedaan. Bovendien krijgen vroegboekers er nog eens 4 gratis toppings (ter waarde van €70) bovenop!

Het Mystery Park

Een Mystery Park boeken kan via de website bungalows.nl. Hiermee kan je erg goedkoop naar Center Parcs. Er zit echter een addertje onder het gras …

Bij een Mystery Park vakantie blijft de bestemming en het type accommodatie nog even een verrassing. Vier dagen voor aankomst ontvang je de naam en het adres van het park waar je verblijft (meestal zijn dit parken in Nederland, België of Duitsland).

Waarom zou je een Mystery Park boeken? Omdat je zo supervoordelig naar Center Parcs kan. Bovendien ontdek je op deze manier misschien wel een tof park waar je anders nooit had geweest.

Kortingscodes

Je hebt misschien al gemerkt dat je tijdens een online booking een actiecode kan invoeren. Met deze code krijg je een extra korting op het totaalbedrag. Deze kortingen variëren van percentages (bijvoorbeeld 5% korting) tot vaste bedragen (bijvoorbeeld €150 euro korting op een verblijf voor 31 december).

Kortingscodes vinden is misschien wel makkelijker dan je denkt. Op het Center Parcs forum werd namelijk een hele pagina aan actiecodes gewijd. Zelfs in sommige brochures is een kortingscode te vinden. Google kan ook van pas komen.

Waanzinnige woensdag

Elke woensdag kan je tussen 12.00u en 24.00u genieten van supervoordelige aanbiedingen. Tijdens deze ‘waanzinnige woensdag‘ zijn er zelfs kortingen tot 50%! Zo kan je erg goedkoop naar Center Parcs. Ook hier is het aanbod beperkt – snel zijn is dus de boodschap!

Vergelijk de opties

Door de verschillende parken, verblijfstypen en datums te vergelijken, kan je nog voordeliger naar Center Parcs gaan. Niet elk park is namelijk even duur en bepaalde cottages zijn goedkoper. Als je slim plant, kan je zelfs in vakantieperiodes de perfecte deal vinden. Het eerste en het laatste weekend van een schoolvakantie zijn vaak voordeliger.


Goedkoop naar Center Parcs per park: De Kempervennen / Het Meerdal / De Vossemeren / Erperheide / Het Heijderbos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

center parcs kinderwagen huren

Een buggy huren in Center Parcs

Wie met een baby of peuter naar Center Parcs op vakantie gaat, moet heel wat extra spullen meebrengen. Denk maar aan speelgoed, verzorgingsproducten, een loopfietjes…