Goedkoop naar Het Heijderbos

Geld besparen is altijd leuk. Daarom neem je best een kijkje op deze pagina als je goedkoop naar Het Heijderbos wil. Hier vind je 5 tips om tegen een verrassend scherpe prijs een vakantie in Center Parcs Het Heijderbos te boeken. Lees ze rustig door, plan jouw vakantie en begin je koffers te pakken!

Zo ga je voordelig naar Het Heijderbos:

Boek op het laatste moment

Net zoals bij vliegreizen, biedt Center Parcs last-minutes aan. Door op het laatste moment te boeken, kan je dus profiteren van kortingen tot wel -30%! Dat is meer dan een vierde van de originele prijs. Zoek dus snel een leuke last-minute op deze pagina en ga lekker goedkoop naar Het Heijderbos.

Helaas is het niet eenvoudig om met een grote groep, bijvoorbeeld 12 personen, een last-minute in Center Parcs te boeken. Daarom zullen onderstaande kortingstips van pas komen.

Boek extra vroeg

Vroegboekkortingen zijn zowat het tegenovergestelde van een last-minute. Ook door enkele maanden op voorhand te reserveren, kan je heel wat geld besparen. De vroegboekkorting hangt af van de tijdspanne voor je verblijf. Is deze langer dan 6 maanden, dan krijg je een korting van 20%. Bij een reservatie 4 maanden op voorhand daalt de korting tot 15%, en bij 2 maanden blijft er nog 10% over. Wie goedkoop naar Het Heijderbos wil, doet er dus goed aan om minstens een half jaar op voorhand een vakantie te plannen.

PS: Vergeet niet dat je bij een vroegboekkorting ook 4 gratis Topping krijgt!

Waanzinnige Woensdag

Mensen die voordelig naar Het Heijderbos op vakantie willen, bezoeken best op woensdag de website van Center Parcs. Waarom? Dan is het Waanzinnige Woensdag natuurlijk! Tussen 12.00u ‘s middags en middernacht strooit Center Parcs met allerlei kortingen, die kunnen oplopen tot wel 50%. Houd de website in het oog, want het aanbod is beperkt.

Kortingscodes

Je hebt misschien al gemerkt dat er in de webshop een vakje voor kortingscodes is. Center Parcs deelt regelmatig zulke actiecodes uit aan trouwe klanten of als incentive voor bedrijven. Soms zijn er ook publieke kortingscodes, die beschikbaar zijn voor iedereen. Goed rondkijken is dus de boodschap.

Goed zoeken

Door goed te vergelijken wordt jouw verblijf in het Heijderbos extra goedkoop. De prijs die je betaalt hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals:

  • De periode waarin je boekt.
  • Het soort bungalow dat je kiest.
  • De duur van jouw vakantie.

Goedkoop naar Het Heijderbos gaan is dus erg simpel: vergelijk de verschillende mogelijkheden op de website en selecteer de voordeligste optie. Zo kan je al snel tientallen euro’s in je eigen zakken stoppen.