Goedkoop naar De Kempervennen

Een verblijf in Center Parcs De Kempervennen is niet altijd goedkoop. Daarom heb ik een paar handige tips verzameld om goedkoop naar De Kempervennen te gaan. Zo blijft er nog wat vakantiebudget over voor een gezellig restaurantbezoek, een toffe activiteit of een uitstapje buiten het park. Je portefeuille zal je dankbaar zijn.

Hieronder vind je mijn tips voor een goedkope vakantie in De Kempervennen:

Selecteer een Last Minute

Met behulp van een last minute kan je extra goedkoop naar De Kempervennen. Je kan immers kortingen vinden tot -30%! Houd er wel rekening mee dat het aanbod vaak beperkt is. Wacht dus niet te lang, want op is op. Bovendien is een last minute niet altijd interessant voor grote groepen.

Op deze pagina vind je alle last minute aanbiedingen. Ontdek ze zelf en boek je vakantie in De Kempervennen.

Vroegboekkortingen

Natuurlijk kan niet iedereen wachten op een last minute. Daarom is het een goed idee om een paar maanden op voorhand te reserveren. Zo kan je genieten van vroegboekkortingen.Des te sneller je boekt, des te groter de korting. Als je meer dan een half jaar op voorhand reserveert, krijg je een korting van 20%. Bij vier maanden is dit 15% en bij 2 maanden 10%. Maar dat is nog niet alles. Daarbovenop krijg je nog eens 4 gratis toppings (ter waarde van €70). Deze kan je omruilen voor gratis activiteiten.

Kortingscodes

Als je online boekt kan je een actiecode ingeven. Met deze code krijg je een vaste (bijvoorbeeld €150) of procentuele (bijvoorbeeld 5%) korting op je vakantie.Deze codes vinden is een fluitje van een cent. Op het Center Parcs forum vind je namelijk een overzicht van alle beschikbare codes. Bovendien staan er ook vaak codes in brochures of magazines.

Waanzinnige Woensdag

Nog een goede tip om goedkoop naar De Kempervennen te gaan; de Waanzinnige Woensdag. Elke woensdag tussen 12.00u en 24.00u zijn er supervoordelige acties met kortingen tot wel 50%. Het aanbod is beperkt – wacht dus niet te lang!

Goed Vergelijken

Ook door grondig te vergelijken kan je goedkoop naar De Kempervennen. Bepaalde periodes en bungalowtypes zijn immers goedkoper dan andere. Maar als je slim plant, kan je zelfs tijdens schoolvakanties de perfecte deal vinden. Door goed te vergelijken kan je dus heel wat geld uitsparen.