Goedkoop naar Erperheide

Een vakantie in Center Parcs Erperheide is vaak een dure zaak. Gelukkig heb ik een aantal handige tips samengezet om goedkoop naar Erperheide te gaan. Zo blijft er nog wat vakantiebudget over voor een lekker restaurantbezoek, een plezierige activiteit of een uitstapje buiten het park. Je portefeuille zal je dankbaar zijn.

Dit zijn mijn tips voor een goedkope vakantie in Erperheide:

Ga voor een Last Minute

Met behulp van een last minute kan je extra goedkoop naar Erperheide. Je kan immers kortingen vinden tot -30%! Vergeet niet dat het aantal last minutes vaak beperkt is. Je zal dus snel moeten zijn, want op is op. Tenslotte is een last minute niet altijd interessant voor grote groepen.

Op deze pagina vind je alle last minute aanbiedingen. Ontdek ze zelf en boek jouw vakantie in Erperheide.

Vroegboekkortingen

Natuurlijk kan niet iedereen wachten op een last minute. Daarom is het de moeite waard om enkele maanden op voorhand te reserveren. Zo kan je profiteren van vroegboekkortingen.Des te sneller je boekt, des te groter de korting. Wanneer je meer dan 6 maanden op voorhand reserveert, krijg je een korting van 20%. Bij vier maanden is dit 15% en bij twee maanden 10%. Maar er is meer. Je ontvangt ook 4 gratis toppings (ter waarde van €70). Deze kan je omruilen voor gratis activiteiten.

Actiecodes

Als je via de website boekt kan je een actiecode invoeren. Met deze code krijg je een vaste (bijvoorbeeld €200) of procentuele (bijvoorbeeld 5%) korting op je verblijf.Deze codes vinden is makkelijker dan je denkt. Op het Center Parcs forum vind je immers een topic met alle beschikbare codes. Bovendien staan er ook vaak codes in brochures of magazines.

Waanzinnige Woensdag

Nog een goede manier om goedkoop naar Erperheide te gaan; de Waanzinnige Woensdag. Elke woensdag tussen 12.00u en 24.00u zijn er extra voordelige aanbiedingen met kortingen tot 50%. Het aanbod is beperkt – wacht dus niet te lang!

Vergelijk de Opties

Ook door grondig te vergelijken kan je goedkoop naar Erperheide. Bepaalde periodes en bungalowtypes zijn namelijk duurder dan andere. Maar als je slim plant, kan je zelfs in vakantieperiodes de perfecte deal vinden. Goed vergelijken is dus altijd een slim idee.