Goedkoop naar De Vossemeren

Een verblijf in De Vossemeren is vaak een dure zaak. Gelukkig heb ik een aantal handige tips verzameld om goedkoop naar De Vossemeren te gaan. Zo blijft er nog wat budget over voor een gezellig restaurantbezoek, een plezierige activiteit of een uitstapje buiten het park. Je portefeuille zal je dankbaar zijn.

Hieronder vind je mijn tips voor een goedkope vakantie in Center Parcs De Vossemeren:

Selecteer een Last Minute

Dankzij een last minute kan je super goedkoop naar De Vossemeren. Er zijn namelijk kortingen tot -30%! Houd er wel rekening mee dat het aantal last minutes vaak beperkt is. Wacht dus niet te lang, want OP = OP. Tenslotte is een last minute niet altijd interessant voor grote groepen.

Hier vind je alle last minutes. Ontdek ze zelf en boek je vakantie in De Vossemeren.

Vroegboekkortingen

Natuurlijk kan niet iedereen wachten tot het laatste moment. Daarom is het de moeite waard om enkele maanden op voorhand te reserveren. Zo kan je genieten van vroegboekkortingen.Des te vroeger je boekt, des te interessanter de korting. Wanneer je meer dan een half jaar op voorhand reserveert, krijg je een korting van 20%. Bij vier maanden is dit 15% en bij 2 maanden 10%. Maar er is meer. Daarbovenop krijg je nog eens 4 gratis toppings (t.w.v 70 euro). Deze kan je omruilen voor gratis activiteiten.

Kortingscodes

Als je online boekt kan je een kortingscode invoeren. Met deze code krijg je een vaste (bijvoorbeeld €150) of procentuele (bijvoorbeeld 10%) korting op je verblijf. Deze codes vinden is een fluitje van een cent. Op het Center Parcs forum vind je immers een topic met alle beschikbare codes. Bovendien staan er ook soms codes in brochures of magazines.

Waanzinnige Woensdag

Nog een goede tip om goedkoop naar De Vossemeren te gaan; de Waanzinnige Woensdag. Elke woensdag tussen 12.00u en 24.00u zijn er supervoordelige aanbiedingen met kortingen tot wel 50%. Ook hier is het aanbod beperkt – snel zijn is dus de boodschap!

Goed Vergelijken

Ook door grondig te vergelijken kan je goedkoop naar De Vossemeren. Bepaalde periodes en bungalowtypes zijn immers goedkoper dan andere. Maar als je slim plant, kan je zelfs tijdens schoolvakanties de perfecte deal vinden. Door goed te vergelijken kan je dus heel wat geld uitsparen.