Goedkoop naar Het Meerdal

Een verblijf in Het Meerdal is niet altijd goedkoop. Daarom heb ik een aantal handige tips verzameld om goedkoop naar Het Meerdal te gaan. Zo blijft er extra budget over voor een lekker restaurantbezoek, een plezierige activiteit of een uitstapje in de omgeving. Handig, niet?

Hieronder vind je mijn tips voor een goedkope vakantie in Center Parcs Het Meerdal:

Selecteer een Last Minute

Dankzij een last minute kan je super goedkoop naar Het Meerdal. Er zijn namelijk kortingen tot -30%! Houd er wel rekening mee dat het aanbod vaak beperkt is. Je zal dus snel moeten zijn, want op is op. Bovendien is een last minute niet altijd de beste optie voor grote groepen. Op deze pagina vind je alle last minute aanbiedingen. Ontdek ze zelf en boek jouw vakantie in CPARCS.

Vroegboekkortingen

Natuurlijk kan niet iedereen wachten op een last minute. Daarom is het een goed idee om enkele maanden op voorhand te reserveren. Zo kan je profiteren van vroegboekkortingen.Des te vroeger je boekt, des te interessanter de korting. Als je meer dan 6 maanden op voorhand boekt, krijg je een korting van 20%. Bij vier maanden is dit 15% en bij 2 maanden 10%. Maar er is nog meer goed nieuws. Daarbovenop krijg je nog eens 4 gratis toppings (ter waarde van €70). Deze kan je omwisselen voor gratis activiteiten.

Promotiecodes

Als je via de website boekt kan je een actiecode invoeren. Met deze code krijg je een vaste (bijvoorbeeld €200) of procentuele (bijvoorbeeld 10%) korting op je verblijf. Deze codes vinden is helemaal niet zo moeilijk. Op het Center Parcs forum vind je namelijk een topic met alle beschikbare codes. Bovendien staan er ook soms codes in brochures of magazines.

De Waanzinnige Woensdag

Nog een goede manier om goedkoop naar Het Meerdal te gaan; de Waanzinnige Woensdag. Elke woensdag tussen 12.00u en 24.00u zijn er supervoordelige acties met kortingen tot 50%. Ook hier is het aanbod beperkt – snel zijn is dus de boodschap!

Vergelijk de Opties

Ook door goed te vergelijken kan je goedkoop naar Het Meerdal. Bepaalde periodes en bungalowtypes zijn namelijk duurder dan andere. Maar als je slim plant, kan je zelfs tijdens schoolvakanties de perfecte deal vinden. Goed vergelijken is dus altijd een slim idee.


There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.