Groepsaccommodatie

Je zou graag een groepsaccommodatie huren waarbij je geniet van alle comfort en ook nog eens verschillende activiteiten vlakbij hebt? Dan is er maar één antwoord: Center Parcs.

De groepsaccommodaties van Center Parcs zijn ideaal gelegen in een prachtige groene omgeving. Bovendien zijn alle verblijfsplaatsen voorzien van het nodige comfort (comfortabele bedden, vaatwasser en soms zelfs een sauna) en zal je jezelf geen minuut vervelen dankzij de vele activiteiten.

Overtuigd? Zoek dan snel een groepsaccommodatie in de buurt (of wat verder weg) via onderstaande pagina’s.

Groepsaccommodaties per land

groepsaccommodaties in nederland

Nederland

Center Parcs is perfect voor een vakantie met familie of vrienden. Daarnaast zijn er zakelijke groepsaccommodaties in de Nederlandse parken mogelijk, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of een partner evenement.

groepsaccommodaties in belgie

België

Laat je verrassen door de groepsaccommodaties in België van Center Parcs. Deze vakantieparken zijn perfect voor families, vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar sport of ontspanning. 

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.

centerparcs nordbord in denemarken

Center Parcs trekt naar Denemarken

Hoera, Center Parcs trekt naar Scandinavië! Binnenkort komt er namelijk een nieuw park in Denemarken. Aan de bouw van deze nieuwe locatie is men reeds gestart, maar op het eindresultaat zullen we nog even moeten wachten.