Design bungalows in Park Allgau

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/10/allgau-design-bungalow-cottage.jpg

Meer dan een jaar geleden deelden we het nieuws over een nieuwe Center Parcs in Duitsland: Park Allgau. Deze nieuwe locatie is ondertussen volop in ontwikkeling. Men verwacht eind 2018 de eerste bezoekers te verwelkomen.

Ondertussen licht men af en toe een tipje van de sluier, en deelt men nieuws omtrent dit nieuwe vakantiepark. Een van die nieuwigheden zijn de exclusieve design bungalows.

Nieuw luxeniveau: Exclusive

Center Parcs heeft al vele jaren drie verschillende luxeniveau’s:

  • Comfort
  • Premium
  • VIP

In Center Parcs Allgau komt daar nog eentje bij: Exclusive. Dit verblijfstype biedt nog meer luxe en comfort.

Design bungalows

Het Exclusive luxeniveau volgt de recente trend van luxe vakantieparken. Gasten willen steeds meer genieten van een zorgeloze vakantie – liefst in alle comfort. In Park Allgau komt men hieraan tegemoet met echte design bungalows.

Deze cottages zijn geschikt voor 4, 6, 8 of 12 personen. Wat meteen opvalt is de open ruimte. Hoge plafonds met houten balken typeren de leefruimte van deze design bungalows. Er zijn ook grote raampartijen om veel natuurlijk zonlicht binnen te laten. De ontwerpers hebben tevens enkele regionale accenten toegevoegd.

Alle Exclusive bungalows zijn uitgerust met een infraroodsauna en regendouche. Je vindt er tevens een wellnessdouche met Turks stoombad en een jacuzzi op het privéterras.

Elke slaapkamer heeft haar eigen badkamer. In bed nog wat televisie kijken kan ook, want in elke slaapkamer is een flatscreen voorzien. Vloerverwarming, een wasmachine en droger zorgen voor de finishing touch. Aan luxe is er dus geen gebrek!

Rustige locatie

Mooi meegenomen: alle Exclusive cottages zijn gelegen in het noordelijke deel van het park. Daar is het veel rustiger. De chique Spa & Country Club, een paradijs voor iedereen die op zoek is naar totale ontspanning, ligt vlakbij.

Blijf op de hoogte

Via Cparcs blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Center Parcs Allgau. Maar je kan ook de officiële website volgen.