Design bungalows in Park Allgau

Meer dan een jaar geleden deelden we het nieuws over een nieuwe Center Parcs in Duitsland: Park Allgau. Deze nieuwe locatie is ondertussen volop in ontwikkeling. Men verwacht eind 2018 de eerste bezoekers te verwelkomen.

Ondertussen licht men af en toe een tipje van de sluier, en deelt men nieuws omtrent dit nieuwe vakantiepark. Een van die nieuwigheden zijn de exclusieve design bungalows.

Nieuw luxeniveau: Exclusive

Center Parcs heeft al vele jaren drie verschillende luxeniveau’s:

  • Comfort
  • Premium
  • VIP

In Center Parcs Allgau komt daar nog eentje bij: Exclusive. Dit verblijfstype biedt nog meer luxe en comfort. Het is dus een niveau boven de VIP cottages.

Design bungalows

Het Exclusive luxeniveau volgt de recente trend van luxe vakantieparken. Gasten willen steeds meer genieten van een zorgeloze vakantie – liefst in alle comfort. In Park Allgau komt men hieraan tegemoet met echte design bungalows.

Deze cottages zijn geschikt voor 4, 6, 8 of 12 personen. Wat meteen opvalt is de open ruimte. Hoge plafonds met houten balken typeren de leefruimte van deze design bungalows. Er zijn ook grote raampartijen om veel natuurlijk zonlicht binnen te laten. De ontwerpers hebben tevens enkele regionale accenten toegevoegd.

Alle Exclusive bungalows zijn uitgerust met een infraroodsauna en regendouche. Je vindt er tevens een wellnessdouche met Turks stoombad en een jacuzzi op het privéterras.

Elke slaapkamer heeft haar eigen badkamer. In bed nog wat televisie kijken kan ook, want in elke slaapkamer is een flatscreen voorzien. Vloerverwarming, een wasmachine en droger zorgen voor de finishing touch. Aan luxe is er dus geen gebrek!

Rustige locatie

Mooi meegenomen: alle Exclusive cottages zijn gelegen in het noordelijke deel van het park. Daar is het veel rustiger. De chique Spa & Country Club, een paradijs voor iedereen die op zoek is naar totale ontspanning, ligt vlakbij.

Blijf op de hoogte

Via Cparcs blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Center Parcs Allgau. Maar je kan ook de officiële website volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.