Schuif & Win een verblijf in Center Parcs of Villages Nature

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2018/06/schuif-en-win-wedstrijd.jpg

Center Parcs zet de zomer goed in met een nieuwe wedstrijd. Via het ‘Schuif & Win‘ spel maak je kans op één van de 10 Center Parcs verblijven of op een verblijf bij Villages Nature Paris (het exclusieve vakantieconcept van Center Parcs in samenwerking met Disneyland Parijs).

Wat valt er te winnen?

De hoofdprijs van deze wedstrijd is één van de tien verblijven in Center Parcs of Villages Nature. Maar iedereen wint, want na het spel krijg je automatisch een kortingsbon tot €175 voor een volgende verblijf in een 4-birdies park. Deelnemen is dus zeker de moeite waard.

Hoe kan je deelnemen?

Om deel te nemen, ga je naar deze campagnesite.

In de eerste stap moet je jezelf registreren door enkele velden in te vullen of verbinding te maken met Facebook. Nadien start het spel.

De opzet is erg simpel: aan de linkerkant staat een afbeelding. Die moet je opnieuw samenstellen door de aparte stukken te verschuiven. Maar let op: er is een tijdslimiet van 300 seconden. Snel zijn is dus de boodschap!

Na de eerste poging krijg je een nieuwe kans om het spel te spelen door enkele vragen te beantwoorden. Je ontvangt tevens een kortingscode in je mailbox. Die kan je gebruiken om een volgende verblijf te boeken in een 4-birdies park naar keuze.