Win een weekend weg in een premium cottage

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/07/activiteitenspel.jpg

Hoera, er is weer een nieuwe actie! Met het Center Parcs Activiteitenspel maak je kans op een weekend weg in een premium cottage. Want wie wil er niet een weekendje gratis naar Center Parcs? Ontdek snel hoe deze wedstrijd werkt en neem deel om kans te maken op deze geweldige prijs!

Zo werkt het

Deelnemen is heel eenvoudig:

  1. Klik op onderstaande knop om naar de wedstrijdpagina te gaan.
  2. Registreer jezelf of meld jezelf aan via Facebook.
  3. Vind zo snel mogelijk de bijpassende plaatjes (memory spel).
Ga naar de wedstrijdpagina

 

Na de eerste ronde krijg je een tweede kans om deel te nemen. Klik simpelweg op de oranje knop, vul enkele vragen in en je mag opnieuw een rondje ‘memory’ spelen. Des te sneller je bent, des te groter de kans om te winnen.

Wat valt er te winnen?

De winnaar krijgt een gratis verblijf in één van de parken in Nederland, België of Duitsland. Dat verblijf is in een Premium cottage voor 4, 5 of 6 personen gedurende een midweek (4 nachten) of een weekend (3 nachten). Let op: deze prijs is niet geldig tijdens Nederlandse schoolvakanties of feestdagen.

Goed nieuws: iedereen die aan het Center Parcs Acitiviteitenspel deelneemt, krijgt een mooie korting op een volgende boeking. Wie goedkoop naar Center Parcs wil, moet dus zeker deelnemen aan deze wedstrijd.