Een kijkje in de Center Parcs Baluba

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2019/10/centerparcs-baluba-1.jpg

Tijdens een Center Parcs vakantie zal je jezelf nooit vervelen. Want er zijn tientallen activiteiten om uit te kiezen. Zoals de Baluba. Maar wat is dat nu precies?

Wat is de Center Parcs Baluba?

Baluba is de naam van het indoor speelparadijs van Center Parcs. In deze binnenspeeltuin kunnen kleine en grote kinderen zich volledig uitleven wanneer het buiten slecht weer is.

De overdekte speeltuin bevat onder andere:

  • Klimrekken
  • Glijbanen
  • Trampolines
  • Ballenbakken
  • Bouwblokken

Goed nieuws voor de ouders: in zowat elke Center Parcs Baluba speeltuin is een bar voorzien. Daar kan je rustig genieten van een drankje of een hapje, terwijl jouw kleine spruit de binnenspeeltuin verkent.

baluba speeltuin in center parcs

Hoeveel kost de toegang?

De inkomprijs hangt af van je leeftijd:

  • Kinderen jonger dan 3: gratis
  • Kinderen 3-12 jaar: €6,50
  • Volwassenen: €3

Ga je met een grote groep naar een Center Parcs Baluba, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren? Dan betaal je vanaf 20 kinderen een tarief van €4,95. Opgelet: tijdens vakanties en feestdagen is het groepstarief niet altijd mogelijk. Dit is afhankelijk van de bezettingsgraad.

Is er een leeftijdsbeperking?

Het indoor speelparadijs Baluba is geschikt voor kinderen van 0 tot ongeveer 12 jaar.

Er zijn geen opgelegde leeftijdslimieten. Men zal dus geen controle doen aan de ingang. Maar oudere kinderen doen meestal liever andere activiteiten, zoals die van de Action Factory.

indoor speeltuin center parcs baluba

In welke Center Parcs parken vind ik een Baluba?

Op de onderstaande Center Parcs locaties is een Baluba speeltuin te vinden. Waarschijnlijk wordt deze lijst in de toekomst verder uitgebreid, want Center Parcs is continu bezig met de uitbreiding van bestaande parken en het openen van nieuwe locaties.

Nederland

België*

Frankrijk

Duitsland

*Ook in De Vossemeren is een binnenspeeltuin. Die kreeg de naam Discovery Bay i.p.v. Baluba (omdat deze in een piratenthema is aangekleed).