Een Center Parcs vakantie omboeken

Sommige vakantiegangers zijn genoodzaakt om door onvoorziene omstandigheden hun verblijf in Center Parcs aan te passen. Zoals enkele gasten die last minute afhaken waardoor je een kleinere cottage wil, of een wijziging van je vakantieperiode.

Een Center Parcs omboeking is mogelijk. Maar daar hangen wel enkele voorwaarden aan vast.

Info: door de coronamaatregelen gelden er mogelijks andere regels omtrent het omboeken van je vakantie (bv. gratis omboeken naar een latere datum). Bezoek centerparcs.nl voor de meest actuele info.

Je verblijf omboeken

Houd hiermee rekening voor de aanpassing van jouw reservatie:

  • Voor het wijzigen van een verblijft rekent men €49,50 administratieve kosten.
  • Deze kosten gelden niet als je bijboekt (bv. week i.p.v. midweek) of wijzigt naar een duurdere periode of cottage.
  • De aanvraag voor een omboeking moet minstens 4 weken voor je verblijf gebeuren.
  • Bij een wijziging naar een goedkopere periode of cottage of annulering binnen een periode van 4 weken voor het verblijf, ben je de volledige huursom verschuldigd.
  • Hoewel Center Parcs zijn best doet om wijzigingen te aanvaarden, is het perfect mogelijk dat omboekingen niet worden geaccepteerd door omstandigheden (wanneer er bijvoorbeeld geen andere cottages beschikbaar zijn).

Meer weten over omboekingen en alle voorwaarden? Neem een kijkje op de website van Center Parcs.

Annuleren

Kan je jouw vakantie in Center Parcs niet omboeken? Dan moet je die waarschijnlijk annuleren. In dit artikel vind je alle informatie over annulaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.