Handig: broodjes aan de deur in Center Parcs

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2019/11/centerparcs-broodjes-aan-de-deur.jpg

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Helaas heb je ‘s ochtends niet altijd zin om naar de Market Dome te wandelen om boodschappen te doen. Gelukkig is er een oplossing. Want in Center Parcs kan je broodjes aan de deur laten leveren.

Ontbijt cottage arrangement

Met het ontbijt cottage arrangement levert een medewerker van Center Parcs broodjes aan de deur. In het pakket zitten ook vers fruitsap, charcuterie, choco en nog een heleboel andere producten voor een goede start van de dag.

Prijzen (per persoon):

  • Ontbijtpakket: €10
  • Luxe ontbijtpakket: €17,50
  • Ontbijtpakket voor kinderen: €5
  • Luxe ontbijtpakket voor kinderen: €10

Nog enkele opmerkingen voor dit arrangement:

  • Prijzen kunnen wijzigen doorheen het jaar. Voor meer info bezoek je deze pagina.
  • Het arrangement geldt steeds voor het hele verblijf. Een combinatie broodjes aan de deur en ontbijten in het Market Restaurant is niet mogelijk.

Broodjes aan de deur bij een VIP cottage

Heb je een VIP cottage geboekt in Center Parcs? Dan krijg je elke morgen verse broodjes. De broodjes en/of croissants worden voor dag en dauw gratis aan je bungalow geleverd.

Opgelet: deze service is niet geldig in de Franse parken. Extra’s zoals charcuterie zijn niet inbegrepen.

Zet de boodschappentrolley klaar

Wie ‘s ochtends boordjes aan de deur laat leveren, zet ‘s avonds best zijn boodschappentrolley buiten aan de voordeur (die vind je in de bergruimte, waar ook het wasrek en de verwarmingsketel staan). Dan kan de bezorger het zakje hierin plaatsen. Zo is het eten beschermd tegen eekhoorns, herten en andere dieren die in Center Parcs loslopen.