Binnenkijken in de Action Factory

Center Parcs is de perfecte bestemming voor een vakantie met kinderen. Weer of geen weer, er valt altijd wel iets te beleven. Wanneer het regent of vriest kan je bijvoorbeeld naar de Action Factory gaan.
center parcs action factory

Wat is de Action Factory?

De Action Factory is, net als de BALUBA, een indoor speeltuin in Center Parcs. Je vindt hier activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Een klimparcours, glijbanen, trampolines… er is voor ieder wat wils. Je kan er probleemloos een volledige dag doorbrengen.

Afhankelijk van het park, bevat de Action Factory nog andere activiteiten, zoals een escape room, indoor minigolf of bowling. Daarnaast worden er soms liveshows georganiseerd. Bekijk het tabblad ‘activiteiten’ van je favoriete park op centerparcs.nl voor meer informatie.

De ouders worden ook niet vergeten. Elke Action Factory van Center Parcs is voorzien van een cafeetje. Daar kan je vanop een afstand je kleintje(s) in het oog houden, terwijl je zelf geniet van een hapje en een drankje.

Meer weten? Onderstaande video neemt je mee in de vernieuwde Action Factory van De Eemhof.

Welke Center Parcs heeft een Action Factory?

In 2000 werd de eerste Action Factory geopend in De Huttenheugte. Sindsdien zijn verschillende parken uitgebreid met zo’n indoor speelhal.

Momenteel zijn er 11 Center Parcs Action Factories:

Volgens mij is de kans groot dat bovenstaande lijstje binnenkort wordt uitgebreid. De Action Factory is namelijk erg geliefd bij gasten. Eventuele nieuwkomers zal ik zo snel mogelijk toevoegen.

Wat vind jij ervan?

Heb jij met je kinderen al eens een Action Factory in Center Parcs bezocht? Ja? Geef onderaan dit artikel een reactie en vertel ons wat je ervan vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels