Nieuwe Grill Company en Bowling Bar op Parc Sandur

Heel wat parken van Center Parcs zijn al meerdere jaren open. Af en toe worden ze grondig vernieuwd. Niet alleen de cottages, maar ook de Market Domes krijgen regelmatig een make over. Begin dit jaar heeft men in Parc Sandur de nieuwe Grill Company en Bowling Bar geopend.

Grill Company

Zoals de naam al doet vermoeden, is The Grill Company een grillrestaurant. Maar niet op de klassieke manier. Dit restaurant heeft namelijk tafeltjes met ingebouwde grillplaten. Je kan dus zelf, aan je eigen tafel, stukjes vlees, vis en groenten grillen. Dat geeft het hele restaurant een interactief tintje.

The Grill Company in Parc Sandur is niet alleen ’s avonds een aanrader. ’s Ochtends wordt er ontbijt geserveerd. Dan kan je gezellig aan tafel een eitje met spek bakken, terwijl de kids hun eigen pannenkoekjes maken!

center parcs parc sandur nieuwe bowling barn

Bowling Barn

Een tweede nieuwigheid in Parc Sandur is The Bowling Barn. Men heeft het oude interieur gesloopt en vanaf nul terug opgebouwd. Deze keer koos met voor een ‘schuur-look’, met uitzicht op een digitale steengroeve. Er is tevens een bar waar je verfrissende drankjes en lekker snacks kan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.

zwemspullen aqua mundo

Deze zwemspullen zijn te koop in de Aqua Mundo

Wanneer je met kinderen naar Center Parcs gaat, moet je enorm veel spullen meenemen. De kans is groot dat je iets vergeet. Vaarwel zwemplezier? Toch niet, want in de Aqua Mundo kan je allerlei zwemspullen kopen.