Maak kennis met Villages Nature Parijs

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/03/villagesnature.jpg

Center Parcs heeft geen schrik om regelmatig te vernieuwen. Zo krijgen de oude parken een update, en werden in nieuw aangelegde parken enkele nieuwigheden geïntroduceerd. Met Villages Nature Parijs gaan ze nog een stapje verder.

Wat is Villages Nature Parijs?

Villages Nature Parijs is een nieuw concept van Center Parcs. Het is een luxe vakantiepark van 259 hectare groot met comfortabele bungalows, opgedeeld in 5 recreatiewerelden. De ontwerpers noemen het “een nieuwe manier van vakantie vieren“.

Wat het verschil is met Center Parcs? Wel, volgens de promo video is alles groter, moderner en uitgebreider. Er ligt nog meer nadruk op de natuur.

De 5 recreatiewerelden

Centraal in het verhaal van Villages Nature Parijs staan de 5 recreatiewerelden:

  1. Aqualagon: een van de grootste zwemparadijzen van Europa met maar liefst 2.500 m² aan buitenzwembaden.
  2. Bellevie Farm: een levensgrote boerderij met planten en dieren.
  3. Extraordinary Gardens: 4 siertuinen geïnspireerd op de 4 elementen.
  4. Forest of Legends: een speelbos waar kinderen boomhutten kunnen bouwen en veel meer.
  5. Lakeside Promenade: een groene stad met winkels, restaurants, enz.
villages nature parijs

Accommodaties

Droom je al van een vakantie in Villages Nature? Dan zal je moeten kiezen uit één van de vele accommodatietypes.

Je kan bijvoorbeeld een cottage zoeken diep in de bossen, aan het meer of midden in het park. Er zijn telkens drie luxeniveau’s: Clan, Country en Cocoon VIP. Die komen overeen met respectievelijk de Comfort, Premium en VIP cottages van Center Parcs. Daarnaast zijn er ook appartementen boekbaar.

villages nature vakantiepark nieuw

Activiteiten

Uiteraard zal je jezelf niet vervelen tijdens een verblijf in Villages Nature. Je vindt er een heleboel activiteiten om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan paardrijden, aquagym, fietsen, workshops, enz. Er valt altijd wel iets te beleven.

Locatie

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Villages Nature op een steenworp van Parijs. Het vakantiepark ligt op amper 6 km van Disneyland. Het is dus de ideale uitvalsbasis voor een uitstap naar dit attractiepark. Nog een voordeel: Villages Nature is makkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer.

aqualagon villages nature

Wanneer gaat Villages Nature open?

In de brochure van Villages Nature wordt een opening in de zomer van 2017 vermeld. Daar staat echter een sterretje bij. Het zou kunnen dat bepaalde vertragingen in het bouwproces de openingsdatum naar achter kunnen schuiven. Het is dus nog even wachten op een definitieve datum.

nieuwe center parcs concept

Meer informatie

Wil je meer weten over Villages Nature Parijs? Bezoek dan de infopagina of blader door de brochure. Ze hebben tevens een YouTube kanaal waar af en toe nieuwe video’s op worden gepost (vaak in het Frans).