De beste Center Parcs in Frankrijk

wat is de beste centerparcs in frankrijk

Na Nederland en België is vandaag Frankrijk aan de beurt. In deze blog ga ik op zoek naar het beste Center Parcs park van Frankrijk. Om dit ‘onderzoek’ een beetje te onderbouwen, gebruik ik de scores van Tripadvisor, Zoover en Google om de beste Center Parcs in Frankrijk te vinden. Deze scores zijn opgebouwd uit honderden reviews van echte klanten. Ze vormen dus de perfecte basis om alle locaties te rangschikken op basis van kwaliteit.

Hieronder zie je de waardering van elk Frans park, opgesplitst per platform:

GoogleTripadvisorZoover
Les Trois Forets4,03,56,4
Le Lac d’Ailette3,83,06,2
Les Bois-Francs3,43,06,0
Les Hauts de Bruyères3,83,56,6
Le Bois aux Daims4,14,05,0
Villages Nature3,63,06,6

Wat is de beste Franse Center Parcs?

Door alle scores naast elkaar te leggen, krijgen we deze top 3:

  1. Les Trois Forets & Les Hauts de Bruyères
  2. Villages Nature
  3. Le Bois aux Daims

Voor de eerste plaats is er een ex aequo. Er zijn dus twee winnaars die als beste Center Parcs in Frankrijk uit onze vergelijking komen, namelijk Les Trois Forets en Les Hauts de Bruyères. Beide parken behaalden de hoogste score en zijn dus absoluut aanraders indien je naar Frankrijk op vakantie wil gaan.

Op de tweede plaats staat Villages Nature. Dit vakantiepark werd in samenwerking met Disneyland Parijs gebouwd. Het ziet er dus net iets anders uit dan een doorsnee park van Center Parcs, maar het heeft een paar interessante troeven, zoals de gigantische Aqualagon en de unieke cottages. De top 3 sluiten we af met Le Bois aux Daims.

Belangrijk om te weten: reviews zijn altijd persoonlijk. Puur objectieve beoordelingen bestaan nu eenmaal niet. Het is dus perfect mogelijk dat bovenstaande top 3 niet overeenkomt met jouw ervaringen, en dat jij bijvoorbeeld Le Bois aux Daims als beste Center Parcs in Frankrijk benoemt. Bovendien zullen deze scores in de toekomst evolueren. Parken worden continue vernieuwd en uitgebreid. De kans is dus groot dat we binnen enkele jaren een compleet andere rangschikking hebben.

Wat vind jij het beste Franse park?

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete Center Parcs in Frankrijk. Plaats een reactie op deze blog en deel jouw mening met de rest van de lezers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels