Coronamaatregelen: aangepaste activiteiten

Je weet ondertussen al dat er verschillende maatregelen zijn voor de heropening van Center Parcs tijdens Covid-19. Er is bijvoorbeeld enkel een online check-in beschikbaar en aangepaste wandelroutes. Daarnaast heeft Center Parcs haar activiteitenaanbod helemaal corona-proof gemaakt. Een overzichtje:

Center Parcs activiteiten tijdens corona

Center Parcs lanceerde allerlei nieuwe activiteiten met voldoende aandacht voor social distancing en hygiëne, om zo de verspreiding van het coronavirus te vermijden.

Outdoor Live Entertainment

Tegenwoordig zijn er rijdende optredens. Het entertainment team heeft namelijk een mobiele geluidsinstallatie. Op verschillende momenten doorheen de dag rijden ze door het park om muziek tot aan je cottage te brengen.

Orry & Vrienden: Meet & Wave

Ook voor de allerkleinsten zijn er aangepaste corona-activiteiten in Center Parcs. Misschien lopen ze wel Orry & Vrienden tegen het lijf in een van de speeltuintjes.

Crea-workshop

De crea-workshop is een knutselactiviteit die je in je eigen cottage beleeft. Bouw een houten insectenhotel, ontwerp een persoonlijke Orry & Friends T-shirt of maak een teddy bear!

Smartphone parkspel

Er zijn ook interactieve parkspellen voor je smartphone, zoals een zoektocht doorheen het park. Er zijn spelletjes voor alle leeftijden.

Cottage fun pakket

Een cottage fun pakket bevat alles om in je bungalow een onvergetelijke tijd te beleven. Bijvoorbeeld het sportpakket met een voetbal en badmintonrackets. Je kiest uit baby, indoor games, outdoor games, sport en watersport pakketten.

Cottage quiz

De quiz in de Market Dome verhuist tijdens de corona pandemie gewoon naar je cottage. Test je kennis tijdens een interactieve quiz op je tv. Al wat je nodig hebt zijn twee smartphones of tablets.

Overzicht corona aanpassingen per park

De aanpassingen van de activiteiten door het coronavirus verschillen van park tot park. In onderstaande bestand vind je een overzicht (PDF).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

center parcs kinderwagen huren

Een buggy huren in Center Parcs

Wie met een baby of peuter naar Center Parcs op vakantie gaat, moet heel wat extra spullen meebrengen. Denk maar aan speelgoed, verzorgingsproducten, een loopfietjes…