Coronamaatregelen: aangepaste activiteiten

Je weet ondertussen al dat er verschillende maatregelen zijn voor de heropening van Center Parcs tijdens Covid-19. Er is bijvoorbeeld enkel een online check-in beschikbaar en aangepaste wandelroutes. Daarnaast heeft Center Parcs haar activiteitenaanbod helemaal corona-proof gemaakt. Een overzichtje:

Center Parcs activiteiten tijdens corona

Center Parcs lanceerde allerlei nieuwe activiteiten met voldoende aandacht voor social distancing en hygiëne, om zo de verspreiding van het coronavirus te vermijden.

Outdoor Live Entertainment

Tegenwoordig zijn er rijdende optredens. Het entertainment team heeft namelijk een mobiele geluidsinstallatie. Op verschillende momenten doorheen de dag rijden ze door het park om muziek tot aan je cottage te brengen.

Orry & Vrienden: Meet & Wave

Ook voor de allerkleinsten zijn er aangepaste corona-activiteiten in Center Parcs. Misschien lopen ze wel Orry & Vrienden tegen het lijf in een van de speeltuintjes.

Crea-workshop

De crea-workshop is een knutselactiviteit die je in je eigen cottage beleeft. Bouw een houten insectenhotel, ontwerp een persoonlijke Orry & Friends T-shirt of maak een teddy bear!

Smartphone parkspel

Er zijn ook interactieve parkspellen voor je smartphone, zoals een zoektocht doorheen het park. Er zijn spelletjes voor alle leeftijden.

Cottage fun pakket

Een cottage fun pakket bevat alles om in je bungalow een onvergetelijke tijd te beleven. Bijvoorbeeld het sportpakket met een voetbal en badmintonrackets. Je kiest uit baby, indoor games, outdoor games, sport en watersport pakketten.

Cottage quiz

De quiz in de Market Dome verhuist tijdens de corona pandemie gewoon naar je cottage. Test je kennis tijdens een interactieve quiz op je tv. Al wat je nodig hebt zijn twee smartphones of tablets.

Overzicht corona aanpassingen per park

De aanpassingen van de activiteiten door het coronavirus verschillen van park tot park. In onderstaande bestand vind je een overzicht (PDF).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

center parcs hotel kamers

Spotlight op de Center Parcs Hotels

Center Parcs is vooral gekend als bungalowpark. Maar sommige locaties hebben ook hotelkamers. Op deze pagina staat alles wat je moet weten over de Center Parcs Hotels: waar je ze vindt, wat je mag verwachten en tips om voordelig te boeken.

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.