Alle Center Parcs Vakantieparken aan Zee

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2014/06/center-parcs-aan-zee.jpg

Hou je net als ik van een dagje aan het strand? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Want Center Parcs heeft verschillende vakantieparken aan zee. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Deze Center Parcs vakantieparken liggen aan een zee

In totaal heeft Center Parcs drie vakantieparken aan kustplaatsen:

Port Zélande aan de Noordzee

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Center Parcs Port Zélande aan een zee. Dit vakantiepark is een verlengstuk van de gelijknamige marina haven. De haven is een onderdeel van het Grevelingenmeer, maar ook het strand van de Noordzee is vlakbij. Ideaal om een bungelow- en strandvakantie te combineren.

Aan de zee heb je keuze uit allerlei strandactiviteiten. Ga bijvoorbeeld surfen, duiken, strandzeilen, blokarten, enz. En als het weer toch een beetje tegenvalt, kan je nog altijd in de Aqua Mundo terecht.

Park Zandvoort aan de Noordzee

Center Parcs Zandvoort is een vakantiepark aan één van de mooiste badplaatsen van de Nederlandse Noordzeekust. Vanuit je bungalow is het slechts enkele minuten wandelen om het strand te bereiken. Daar kan je jezelf helemaal uitleven: zwemmen, zonnen, beachvolley spelen zandkastelen bouwen … noem maar op.

Dit vakantiepark aan zee heeft nog een belangrijke troef. Zelfs bij slecht weer zijn er activiteiten in overvloed. Ga bijvoorbeeld naar de Aqua Mundo of Beach Factory. Of kies voor een sessie indoor boogschieten, squash of bowling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Park Nordseekuste aan de Waddenzee

Port Zélande en Park Zandvoort zijn twee vakantieparken aan zee in Nederland. Maar ook in Duitsland combineer je een verblijf in Center Parcs met een uitstapje naar het strand. Center Parcs Nordseekuste ligt op het groene schiereiland Butjadingen in de Waddenzee. Het Friesenstrand is de ideale plaats voor wie houdt van een stevige strandwandeling of wie eens goed wil uitwaaien.

Deze unieke locatie biedt nog veel meer mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld wadlopen – een tocht van ongeveer 2 uur op blote voeten. Bovendien behoort de kust van het schiereiland Butjadingen tot het nationaal park Niedersächsisches Wattenmeer, dat meer dan 2.800 kilometer groot is. Hier kan je zelfs zeehonden gaan spotten.