Voor 1 nacht naar Center Parcs?

cottages lac d'ailette

Ik ben iemand die graag een lange vakantie in Center Parcs spendeert. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Soms moet je genoegen nemen met een korter verblijf, zoals een weekendje.

Heel wat mensen vragen zich af: “kan ik voor 1 nacht naar Center Parcs?

Wel, het antwoord zal je teleurstellen, want één enkele overnachting is niet mogelijk. Center Parcs accepteert alleen boekingen van minstens twee nachten. Bijvoorbeeld van vrijdag tot zondag. Of dinsdag tot donderdag.

Het goede nieuws is wel dat er tegenwoordig flexibele aankomstdagen zijn. Vroeger was je gebonden aan verblijven van een weekend, midweek of week. Dat is niet langer het geval. Je kan dus gerust aankomen op dinsdag of donderdag. Maar dat verandert niets aan de minimum verblijfsduur. Die bedraagt nog altijd twee dagen. Eén overnachting in Center Parcs is dus onmogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.