De marina haven van Port Zélande onder de loep

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/04/marina-haven-port-zelande.jpg

Marina is meer dan een Italiaanse meisjesnaam. Het is tevens een benaming voor een jachthaven met veel faciliteiten. Wat dit met Center Parcs te maken heeft? Wel, in Port Zélande vinden we een marina haven. Dat geeft een extra toets aan dit vakantiepark.

Over Marina Port Zélande

Marina haven Port Zélande ligt in Ouddorp, Zuid Holland. Ze ligt aan de westkant van het Grevelingenmeer. Als onderdeel van het Deltagebied is het Grevelingenmeer het grootste en helderste zouwatermeer van West-Europa. Het is ongeveer 11.000 hectare groot!

In totaal zijn er meer dan 800 ligplaatsen. Naast allerlei standaard faciliteiten, zoals speel-en sportvoorzieningen, restaurants, gratis WiFi, enz., is er ook een modern Service Center waar je voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht kan.

Center Parcs Port Zélande

Vlak naast deze marina haven ligt Center Parcs Port Zélande. Sommige cottages hebben zelfs uitzicht op de jachthaven. Dat is duidelijk te zien in de luchtfoto’s uit onderstaande video:

De marina haven Port Zélande is een belangrijke troef voor dit vakantiepark. Het zorgt niet alleen voor een uniek uitzicht, maar biedt allerlei extra mogelijkheden. Waterliefhebbers kunnen bijvoorbeeld een sloep huren. Deze sloep (max. 8 personen) kost 135 euro voor een halve dag. Een routekaart en zwemvesten zijn gratis inbegrepen.

Centraal in de jachthaven is een ruime speeltuin met schommels, een glijbaan en klim- en duikelrekken te vinden. Op sportief gebied kan je er voetballen, tafeltennissen en basketten. Tijdens het watersportseizoen zijn er nog meer activiteiten, waaronder zeillessen en vlottenbouwen. Ook voor een mini-uitstap met de kinderen is deze marina haven dus perfect geschikt.

Foto’s van de marina haven

Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de marina haven Port Zélande:

Contactgegevens

Marina Port Zélande
Kabbelaarsbank 5.01 – 3253 ME Ouddorp
Tel: 0111-671920
Email: haven@mpz.nl