Wat is Center Parcs Academy?

Dat Center Parcs allerlei activiteiten aanbiedt, dat weet je ondertussen wel. Maar wist je ook dat er in het park allerlei workshops te vinden zijn? Onder de naam Center Parcs Academy leer je verschillende nieuwe skills tijdens jouw vakantie.

Dit leer je in de Center Parcs Academy

Iets nieuws uitproberen? Wat dacht je van:

Voetballen

Tijdens de Center Parcs Academy ‘voetbal’ leert jouw zoon of dochter een aantal belangrijke voetbaltechnieken. Een ervaren sportinstructeur legt alle technieken zorgvuldig uit. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 5 tot 11 jaar in de parken Port Zélande, Park Hochsauerland, Park Bostalsee, Les Bois Francs, Les Hauts de Bruyères en De Vossemeren.

Koken

Wil je jouw kookkunsten verfijnen? Dan is deze workshop het perfecte beginpunt. Je kookt samen met een chef in een volledig uitgeruste keuken een of meerdere gerechten. Tijdens het koken krijg je handige tips en trucs. Deze Center Parcs Academy is enkel beschikbaar in Parc Sandur en Park Hochsauerland.

Graffiti

Kids van 12+ leren tijdens een korte introductieles de juiste graffititechnieken. Niet op de muur van jouw cottage, maar op een canvas. O ja: vergeet niet om slechte kleren aan te trekken voor deze activiteit. Deze Center Parcs Academy is beschikbaar in de volgende parken: De Eemhof, De Vossemeren, Bispinger Heide en Le Lac d’Ailette.

Mijn pony

Heel wat kinderen dromen van een eigen pony. Helaas is dat praktisch niet altijd haalbaar. In Center Parcs wel. Je kind leert een pony te verzorgen en natuurlijk wordt er ook een stukje gereden. Dat kan in Het Heijderbos, Port Zélande, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères, Park Bostalsee, Bispinger Heide en De Vossemeren.

DJ

Muzikaal aangelegde gasten moeten zeker de DJ workshop proberen. Jongeren van 12+ leren er alle kneepjes van het vak. Je krijgt zelfs een opname van jouw beste mix mee naar huis. Probeer deze DJ workshop in De Eemhof, De Kempervennen, De Vossemeren, Bispinger Heide of Le Lac d’Ailette.

Active Walking

Center Parcs Academy is er niet alleen voor kinderen. Ook voor volwassenen zijn er enkele leuke activiteiten. Zoals de Active Walking. Samen met een ervaren gids wandel je door de mooie omgeving van het park. De gids vertelt interessante weetjes over het landschap en geeft aanwijzingen voor een goede looptechniek. Active Walking is beschikbaar in Parc Sandur, Park Zandvoort, Limburgse Peel, Park Hochsauerland, Park Nordseeküste, Les Bois-Francs, Park Bostalsee en De Vossemeren.

Golf

Tijdens deze golfinitiatie leer je de beginselen van deze sport. Een ervaren golfer geeft je persoonlijke tips om jouw swing te verbeteren. De Golf Academy is te vinden in Parc Sandur, Les Bois-Francs, Park Bostalsee en Bispinger Heide.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

centerparcs koppels

Center Parcs voor koppels

Samen ontspannen, leuke activiteiten doen en bovenal genieten van elkaar, Center Parcs is al vele jaren de geliefde vakantiebestemming van heel wat koppeltjes.

wat is beste centerparcs duitsland

De beste Center Parcs in Duitsland

Benieuwd welk park door reizigers wordt aanzien als de beste Center Parcs in Duitsland? Ik ging op onderzoek uit, en vergeleek de review scores van Tripadvisor, Zoover en Google.