Kinderactiviteiten binnen: ga voor een dagje Center Parcs

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/02/kinderactiviteiten-binnen-centerparcs.jpg

Het is weekend, het regent pijpenstelen en de kinderen vervelen zich. Wat nu gedaan? Wel, waarom ga je niet een dagje naar Center Parcs? Daar zijn allerlei spannende indoor kinderactiviteiten te vinden, bijvoorbeeld:

De Aqua Mundo

De Aqua Mundo vormt waarschijnlijk de belangrijkste kinderactiviteit binnen, althans bij Center Parcs. Het mag buiten regenen, vriezen en meer: hier is het altijd tropisch warm. Kinderen kunnen zich uitleven in een van de vele waterattracties die de Aqua Mundo te bieden heeft. Ook de ouders zullen hier tonnen plezier beleven.

activiteiten tijdens regenachtige dag

De speelhal

In vrijwel elke Market Dome is er een speelhal te vinden (House of Games genoemd). Hier staan flipperkasten, arcade games, air hockey tafels en veel meer leuke spelletjes. Met sommige games kan je zelfs punten sparen die je later kan omruilen voor allerlei prijzen. Kortom: het is de ideale kinderactiviteit ‘binnenshuis’ voor kinderen.

Bowling

Nog een vaste waarde in Center Parcs: bowling. Dat is de perfecte kinderactiviteit tijdens slecht weer. Voor de allerkleinsten zijn er super lichte bowlingballen die ze probleemloos kunnen rollen  – eventueel met behulp van het speciale lanceerstuk.

Market Café

Het Market Café is het hart van de Market Dome. Hier kunnen jong en oud genieten van een verfrissend drankje of een lekker hapje. Overdag is er soms kinderanimatie. En wanneer die er niet is, kunnen kinderen zichzelf amuseren in het bijhorende speelpleintje.

Nog meer games

Afhankelijk van welke Center Parcs je geselecteerd hebt, zijn er nog meer kinderactiviteiten voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan een indoor minigolf, een overdekt tennisveld, workshops, enz. Er valt altijd wel iets te beleven.

Speciale indoor activiteiten

Tenslotte zijn er nog enkele ‘specials’, zoals de Jungle Dome in het Heijderbos. Dat is een overdekte binnenspeeltuin die er uitziet als tropische regenwoud, compleet met exotische vogels, planten en klimtoestellen. In de Vossemeren is er de Discovery Bay. Deze indoor kinderactiviteit werd aangekleed volgens het piratenthema, compleet met scheepswrak, watervallen en een hangbrug. Skifanaten kunnen dan weer in het Montana Snow Center van De Kempervennen terecht.