Zo werkt het Center Parcs polsbandje

Center Parcs zet de laatste jaren sterk in op digitalisering. Inchecken gaat eenvoudig via de QR-code op het e-ticket, en tijdens het verblijf heb je alle belangrijke informatie bij de hand dankzij de smartphone app. Ook nieuw zijn de Center Parcs polsbandjes. Die hebben allerlei functies in het park.
centerparcs polsbandje als elektronische sleutel

Functies van de elektronische Center Parcs armband

Een eerste belangrijke functie van het Center Parcs polsbandje is het openen van je cottage. Vroeger hadden cottages een traditioneel slot dat je met een sleutel opende. Vandaag de dag gebruik je een digitale armband in de vorm van een kunststof horloge. Houd het dikke gedeelte van het polsbandje tegen het deurslot om het te ontgrendelen. Zo simpel is het.

Ook in de rest van het park komt dit Center Parcs polsbandje van pas.

Je hebt niet langer een kaartje nodig om de Aqua Mundo te betreden. Scan je bandje en ga door de poortjes. Na het omkleden kan je deze elektronische armband zelfs gebruiken voor de lockers. Op deze manier hoef je niet langer op zoek te gaan naar een muntstuk om in de locker te stoppen.

Heb je een activiteit geboekt? Reserveringspapieren zijn verleden tijd. De begeleider van de activiteit kan simpelweg de chip scannen om de reservatie te bevestigen. Tip: boek zelf je activiteiten via de activiteitenkiosken die je in het park vindt.

In sommige parken is het al mogelijk om geld op te laden op het polsbandje. Handig om bijvoorbeeld in de Aqua Mundo een drankje of snack te bestellen zonder je portefeuille mee te nemen.

center parcs digitale armbanden

Aandachtspunten

Hieronder nog een paar belangrijke weetjes over de Center Parcs polsbandjes:

  • Deze bracelets zijn nog niet in alle parken beschikbaar (maar volgens mij zal dit niet lang meer duren).
  • Elke gast krijgt een persoonlijk bandje. Heb je een cottage met 4 personen geboekt, dan krijg je 4 armbandjes.
  • De toegangsuren tot je cottage zijn geprogrammeerd in de chip. Let er dus op dat je op de vertrekdag niet te laat vertrekt en buitengesloten raakt.

4 reacties

    1. Je kan het ook afdoen en bijvoorbeeld in je broekzak, handtas of rugzak stoppen. Maar je hebt het polsbandje wel nodig om de deur van je cottage te openen, naar de Aqua Mundo te gaan, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.

zwemspullen aqua mundo

Deze zwemspullen zijn te koop in de Aqua Mundo

Wanneer je met kinderen naar Center Parcs gaat, moet je enorm veel spullen meenemen. De kans is groot dat je iets vergeet. Vaarwel zwemplezier? Toch niet, want in de Aqua Mundo kan je allerlei zwemspullen kopen.