Bolderkar huren in Center Parcs

Ga je met kinderen naar Center Parcs? Dan kan je best een bolderkar huren. Op deze manier moeten ze minder ver lopen wanneer je het park gaat verkennen.
centerparcs bolderkar

Handig, zo’n bolderwagen

In het Cycle Center van Center Parcs kan je een bolderwagen huren. Deze kar op vier wielen is super handig om kleine kindjes in te zetten wanneer je bijvoorbeeld naar de kinderboerderij gaat of gaat zwemmen. Het is een leuk alternatief voor een buggy.

Daarnaast komt zo’n bolderkar van pas wanneer je boodschappen gaat doen in de Market Dome. Indien je voorraad inslaat voor enkele dagen is de winkeltrolley (die standaard in elke cottage aanwezig is) misschien te klein. Met een bolderwagen heb je extra veel plaats om al het eten en drankflessen naar je vakantiehuisje te brengen.

Huurinformatie

Overweeg je om een bolderwagen te huren in Center Parcs? Hier is nog wat praktische informatie:

  • In tegenstelling tot een golfkarretje is het niet mogelijk om een bolderkar te huren tijdens het boeken van je vakantie. Je moet ter plaatse naar het Cycle Center gaan. Die vind je terug op de plattegrond van je park (meestal ergens aan de ingang).
  • De kostprijs is afhankelijk van de huurperiode.
  • Doe de bolderkar vast met een slot wanneer je deze verlaat (bv. tijdens het zwemmen).
  • Het aanbod is beperkt. De kans bestaat dat op heel drukke momenten alle bolderwagens reeds verhuurd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.