Bolderkar huren in Center Parcs

Ga je met kinderen naar Center Parcs? Dan kan je best een bolderkar huren. Op deze manier moeten ze minder ver lopen wanneer je het park gaat verkennen.
centerparcs bolderkar

Handig, zo’n bolderwagen

In het Cycle Center van Center Parcs kan je een bolderwagen huren. Deze kar op vier wielen is super handig om kleine kindjes in te zetten wanneer je bijvoorbeeld naar de kinderboerderij gaat of gaat zwemmen. Het is een leuk alternatief voor een buggy.

Daarnaast komt zo’n bolderkar van pas wanneer je boodschappen gaat doen in de Market Dome. Indien je voorraad inslaat voor enkele dagen is de winkeltrolley (die standaard in elke cottage aanwezig is) misschien te klein. Met een bolderwagen heb je extra veel plaats om al het eten en drankflessen naar je vakantiehuisje te brengen.

Huurinformatie

Overweeg je om een bolderwagen te huren in Center Parcs? Hier is nog wat praktische informatie:

  • In tegenstelling tot een golfkarretje is het niet mogelijk om een bolderkar te huren tijdens het boeken van je vakantie. Je moet ter plaatse naar het Cycle Center gaan. Die vind je terug op de plattegrond van je park (meestal ergens aan de ingang).
  • De kostprijs is afhankelijk van de huurperiode.
  • Doe de bolderkar vast met een slot wanneer je deze verlaat (bv. tijdens het zwemmen).
  • Het aanbod is beperkt. De kans bestaat dat op heel drukke momenten alle bolderwagens reeds verhuurd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

centerparcs nonna italiaans restaurant

Nonna’s Pizza & Pasta in Center Parcs

Tijdens een Center Parcs vakantie ga ik meestal een of meerdere keren eten in de Market Dome. Daar zijn verschillende restaurants te vinden, waaronder Nonna’s Pizza & Pasta.

centerparcs polsbandje als elektronische sleutel

Zo werkt het Center Parcs polsbandje

Center Parcs zet de laatste jaren sterk in op digitalisering. Inchecken gaat eenvoudig via de QR-code op het e-ticket, en tijdens het verblijf heb je alle belangrijke informatie bij de hand dankzij de smartphone app. Ook nieuw zijn de Center Parcs polsbandjes. Die hebben allerlei functies in het park.

centerparcs bolderkar

Bolderkar huren in Center Parcs

Ga je met kinderen naar Center Parcs? Dan kan je best een bolderkar huren. Op deze manier moeten ze minder ver lopen wanneer je het park gaat verkennen.