Wat is het nieuwste park van Center Parcs?

Zoals je weet, is Center Parcs constant aan het uitbreiden. Bijna elk jaar worden er nieuwe parken geopend in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Maar wat is nu de nieuwste Center Parcs locatie?
wat is nieuwste centerparcs

Nieuw sinds 2022: Center Parcs Les Landes de Gascogne

Op dit moment is Les Landes de Gascogne het nieuwste park van Center Parcs. Het werd in 2022 geopend nabij het Franse dorpje Pindères. Je komt er tot rust in een prachtige groene omgeving, gekenmerkt door de typische begroeiing van dennen en varens.

Highlights van Les Landes de Gascogne zijn de unieke accommodaties (boerderijcottages en boomhuizen), de vele moestuinen en de super grote Aqua Mundo.

Kortom: het is zeker een bezoekje waard.

Toekomstige parken

Les Landes de Gacogne blijft waarschijnlijk niet lang het nieuwste Center Parcs park. Er staan nog een heleboel openingen op de planning.

De komende jaren mag je volgende nieuwe locaties verwachten:

  • 2024: Nordborg Resort in Denemarken
  • 2025: Park Pütnitz in Duitsland

Uiteraard houd ik je op de hoogte over de meest recente ontwikkelingen van deze toekomstige parken. Houd dus zeker deze blog in het oog!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.