Vernieuwde Discovery Bay in De Vossemeren

Zoals je weet, zijn er een heleboel vernieuwde Center Parcs parken. De Vossemeren in België werd ook opgefrist. Een van de gebouwen die een make-over kreeg, was de Discovery Bay.
discovery bay center parcs vossemeren

Indoor piratenwereld

Discovery Bay is een indoor piratenwereld op maat van kleine ontdekkingsreizigers. Middenin een exotische baai staat een groot scheepswrak, compleet met loopbruggen en kanonnen. In het zand rond het schip liggen allerlei schatten verborgen. Maar pas op dat je niet in het water valt!

Er is ook een klimparcours in de Discovery Bay. Op de top heb je een mooi uitzicht op deze indoor speeltuin – als je geen hoogteschrik hebt tenminste.

Klik op onderstaande foto voor een virtuele tour:

Jolly Roger Bar

Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders rustig iets drinken in de Jolly Roger Bar. Op de menukaart staan frisdranken, bieren, wijnen, cocktails en warme dranken (koffie, thee,…).

Honger van al dat ravotten? Gelukkig serveert men in de Jolly Roger Bar ook eten. Bestel wat finger food, een slaatje, een hamburger met frietjes of een ander gerechtje. Voor zoetebekken zijn er verschillende desserten om uit te kiezen.

De nieuwe Discovery Bay zelf ontdekken?

Boek je vakantie in De Vossemeren of maak een daguitstapje naar het park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.