2 Nieuwe glijbanen in De Kempervennen

center parcs kempervennen nieuwe glijbaan aqua loop

Zoals je weet, worden er een heleboel locaties vernieuwd. Zo kreeg Center Parcs De Kempervennen een grondige make-over. Niet alleen de cottages kregen een opgefrist interieur, ook in de Aqua Mundo zijn nieuwigheden te ontdekken.

Aqua Loop

Blikvanger is ongetwijfeld de Aqua Loop. Dit is de eerste loopingglijbaan van Nederland! Om deze glijbaan te gebruiken, moet je eerst in een speciale lanceercabine gaan staan. Bij de start valt de bodem weg, en schiet je in vrije val omlaag tegen zo’n 50 km/u. Daarna ga je de superscherpe bochten in. Die vormen geen complete looping, maar voelen wel zo aan. Zwemmers die houden van snelle waterglijbanen moeten de Aqua Loop dus absoluut proberen!

Aqua Racer

Een tweede nieuwkomer is de Aqua Racer. Een gelijkaardige glijbaan is al in enkele Duitse parken te vinden. Deze waterattractie is gemaakt om met ze’n tweetjes te doen. Neem plaats in een grote opblaasband en zorg dat je als eerste over de eindstreep komt. Met een totale afstand van maar liefst 105 meter zal je alles uit de kast moeten halen om je tegenstander voor te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.