2 Nieuwe glijbanen in De Kempervennen

center parcs kempervennen nieuwe glijbaan aqua loop

Zoals je weet, worden er een heleboel locaties vernieuwd. Zo kreeg Center Parcs De Kempervennen een grondige make-over. Niet alleen de cottages kregen een opgefrist interieur, ook in de Aqua Mundo zijn nieuwigheden te ontdekken.

Aqua Loop

Blikvanger is ongetwijfeld de Aqua Loop. Dit is de eerste loopingglijbaan van Nederland! Om deze glijbaan te gebruiken, moet je eerst in een speciale lanceercabine gaan staan. Bij de start valt de bodem weg, en schiet je in vrije val omlaag tegen zo’n 50 km/u. Daarna ga je de superscherpe bochten in. Die vormen geen complete looping, maar voelen wel zo aan. Zwemmers die houden van snelle waterglijbanen moeten de Aqua Loop dus absoluut proberen!

Aqua Racer

Een tweede nieuwkomer is de Aqua Racer. Een gelijkaardige glijbaan is al in enkele Duitse parken te vinden. Deze waterattractie is gemaakt om met ze’n tweetjes te doen. Neem plaats in een grote opblaasband en zorg dat je als eerste over de eindstreep komt. Met een totale afstand van maar liefst 105 meter zal je alles uit de kast moeten halen om je tegenstander voor te blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.

centerparcs nordbord in denemarken

Center Parcs trekt naar Denemarken

Hoera, Center Parcs trekt naar Scandinavië! Binnenkort komt er namelijk een nieuw park in Denemarken. Aan de bouw van deze nieuwe locatie is men reeds gestart, maar op het eindresultaat zullen we nog even moeten wachten.