Is er nog een Center Parcs brochure in 2022?

center parcs brochure aanvragen

Vroeger kon je elk jaar een nieuwe Center Parcs brochure in je brievenbus verwachten. Maar wie in 2022 een brochure wil aanvragen zal merken dat dit niet meer mogelijk is.

Center Parcs is namelijk gestopt met het verzenden van papieren brochures.

In de plaats komt een digitaal magazine in de vorm van een blog. Daar lees je alles over de nieuwste parken, recente renovaties, nieuwe activiteiten, speciale promoties en nog veel meer. Het handige aan deze blog is dat je ook makkelijk kan filteren op bepaalde categorieën of kan zoeken op een trefwoord. En als je geïnspireerd bent door een artikel kan je meteen een vakantie boeken natuurlijk.

Center Parcs heeft deze beslissing ook genomen vanuit een ecologisch standpunt. Het kostte elk jaar tonnen papier om de brochures te drukken. En de verspreiding ervan zorgde voor een flinke CO2-uitstoot. Dat past niet bij het groene imago van het bedrijf.

Conclusie: in 2022 is er geen Center Parcs brochure meer, maar wel een blog die regelmatig een update krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.

centerparcs nordbord in denemarken

Center Parcs trekt naar Denemarken

Hoera, Center Parcs trekt naar Scandinavië! Binnenkort komt er namelijk een nieuw park in Denemarken. Aan de bouw van deze nieuwe locatie is men reeds gestart, maar op het eindresultaat zullen we nog even moeten wachten.