Is er nog een Center Parcs brochure in 2022?

center parcs brochure aanvragen

Vroeger kon je elk jaar een nieuwe Center Parcs brochure in je brievenbus verwachten. Maar wie in 2022 een brochure wil aanvragen zal merken dat dit niet meer mogelijk is.

Center Parcs is namelijk gestopt met het verzenden van papieren brochures.

In de plaats komt een digitaal magazine in de vorm van een blog. Daar lees je alles over de nieuwste parken, recente renovaties, nieuwe activiteiten, speciale promoties en nog veel meer. Het handige aan deze blog is dat je ook makkelijk kan filteren op bepaalde categorieën of kan zoeken op een trefwoord. En als je geïnspireerd bent door een artikel kan je meteen een vakantie boeken natuurlijk.

Center Parcs heeft deze beslissing ook genomen vanuit een ecologisch standpunt. Het kostte elk jaar tonnen papier om de brochures te drukken. En de verspreiding ervan zorgde voor een flinke CO2-uitstoot. Dat past niet bij het groene imago van het bedrijf.

Conclusie: in 2022 is er geen Center Parcs brochure meer, maar wel een blog die regelmatig een update krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

center parcs huisje uitrusting overzicht

Wat is er aanwezig in een Center Parcs huisje?

Ga je voor de eerste keer een vakantie in Center Parcs boeken? Benieuwd wat er allemaal in de cottage aanwezig is? Neem dan snel een kijkje naar onderstaande overzicht. Hier zie je in één oogopslag welke voorzieningen aanwezig zijn om te koken, slapen, wassen en genieten.

center parcs kempervennen nieuwe glijbaan aqua loop

2 Nieuwe glijbanen in De Kempervennen

Zoals je weet, worden er een heleboel locaties vernieuwd. Zo kreeg Center Parcs De Kempervennen een grondige make-over. Niet alleen de cottages kregen een opgefrist

center parcs cadeaubon

De Center Parcs Cadeaubon

Zoek je nog een leuk cadeau voor een vriend(in), familielid of collega? Wat dacht je van een Center Parcs cadeaubon? Het bedrag kan in mindering