Hardloopweekend in de Kempervennen

glowrun centerparcs kempervennen

Zoals je misschien wel weet, organiseert Center Parcs regelmatig evenementen in haar parken. Zo is er tijdens het weekend van 11 september een heus hardloopweekend.

Op zaterdag wordt de Glowrun gelopen. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een loopwedstrijd in ‘glowing’ outfits. Op het parcours worden blacklights geplaatst die fluo kleding accentueren – wat zorgt voor een leuk effect. Iedereen kan meelopen!

De dag erna, op zondag 13 september, is er de Kempervennen run. Voor kinderen is er de 1 km lange ‘Orry & friends kids run’, terwijl volwassenen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. Voor de nummers één, twee en drie zijn leuke prijzen voorzien. Meer informatie over de Kempervennen run vind je op deze website.

Boek je verblijf

Heb je zin om deel te nemen aan het hardloopweekend in de Kempervennen? Combineer dit met een korte Center Parcs vakantie. Er zijn nog een heleboel bungalows beschikbaar tegen uiterst scherpe prijzen. Klik hier en ontdek ze allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.