De Center Parcs Brochure 2017

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/01/center-parcs-brochure-2017.jpg

Naar jaarlijkse traditie heeft Center Parcs opnieuw een vakantiebrochure uitgebracht. Er zijn immers zoveel nieuwigheden die gelanceerd worden, dat men elk jaar een update moet doen. In de Center Parcs brochure 2017 ontdek je opnieuw alle troeven van de parken – gaande van de vele activiteiten tot de verschillende bungalows. Het is de ideale kennismaking voor mensen die er nog nooit zijn geweest. Maar ook voor echte Center Parcs fans is de brochure een kijkje waard.

Wat je mag verwachten

De Center Parcs brochure 2017 bestaat uit maar liefst 82 (!) pagina’s. Dat is dus leesvoer genoeg om jouw volgende vakantie te plannen.

De eerste 20 pagina’s zijn een soort van inleiding. Daarin worden de troeven van Center Parcs nog eens uitgelegd, zoals de natuur, de ruime keuze aan accommodaties, de vernieuwde cottages, enz. Nadien volgt een overzicht van alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Voor elk park worden er vijf redenen gegeven om er een vakantie te boeken. Bij het Heijderbos is dat bijvoorbeeld de Jungle Dome, bij de Kempervennen het Montana Snow Center. Kortom: de Center Parcs brochure 2017 is het ideale hulpmiddel om een park te kiezen!

center parcs brochure 2017

De Center Parcs brochure 2017 online bekijken

Heb je de nieuwe brochure van Center Parcs nog niet ontvangen? Maak je geen zorgen; je kan deze eenvoudig online bekijken. Op deze pagina vind je een link naar de digitale versie.

De nieuwe brochure aanvragen

Natuurlijk is een papieren exemplaar veel leuker. Je kan deze rustig in de sofa of op het terras lezen, zonder dat je een computer of laptop nodig hebt. Via deze link kan je een gedrukte versie van de Center Parcs brochure 2017 aanvragen.