Is er nog een Center Parcs brochure in 2023?

center parcs brochure aanvragen

Vroeger kon je elk jaar een nieuwe Center Parcs brochure in je brievenbus verwachten. Maar wie in 2023 een brochure wil aanvragen zal merken dat dit niet meer mogelijk is.

Center Parcs is namelijk gestopt met het verzenden van papieren brochures.

In de plaats komt een digitaal magazine in de vorm van een blog. Daar lees je alles over de nieuwste parken, recente renovaties, nieuwe activiteiten, speciale promoties en nog veel meer. Het handige aan deze blog is dat je ook makkelijk kan filteren op bepaalde categorieën of kan zoeken op een trefwoord. En als je geïnspireerd bent door een artikel kan je meteen een vakantie boeken natuurlijk.

Center Parcs heeft deze beslissing ook genomen vanuit een ecologisch standpunt. Het kostte elk jaar tonnen papier om de brochures te drukken. En de verspreiding ervan zorgde voor een flinke CO2-uitstoot. Dat past niet bij het groene imago van het bedrijf.

Conclusie: in 2023 is er geen Center Parcs brochure meer, maar wel een blog die regelmatig een update krijgt.

2 reacties

  1. Spijtig, catalogus was makkelijker
    Schrik om als ge opzoekingen doet dat ge u zonder te weten iets kunt vastleggen
    Waarom de mensen die een catalogus wensen die het niet laten betalen, zijn niet meer van de jongsten en niet meer zo handig met computers

    1. Het voordeel is wel dat je online makkelijk links kan leggen naar bepaalde pagina’s, of een video kan bekijken. En om per ongeluk te boeken hoef je geen schrik te hebben. De checkout bestaat namelijk uit meerdere stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.

zwemspullen aqua mundo

Deze zwemspullen zijn te koop in de Aqua Mundo

Wanneer je met kinderen naar Center Parcs gaat, moet je enorm veel spullen meenemen. De kans is groot dat je iets vergeet. Vaarwel zwemplezier? Toch niet, want in de Aqua Mundo kan je allerlei zwemspullen kopen.