Center Parcs Les Landes de Gascogne

Les Landes de Gascogne is een nieuw park in Zuid-Frankrijk. Vanaf midden 2022 kan je hier terecht voor een heerlijke vakantie.
centerparcs landes de gascogne

Hoera, we mogen weer een nieuw lid in de Center Parcs familie verwelkomen! In de zomer van 2022 komt er namelijk een nieuw park in het zuiden van Frankrijk, tussen Bordeaux en Toulouse. Het kreeg de naam Les Landes de Gascogne.

Wat je mag verwachten van Les Landes de Gascogne

Dit zijn de highlights van het nieuwe park:

Bijzondere accommodaties

Zoals in andere Center Parcs parken vind je ook hier de klassieke comfort en VIP cottages. Daarnaast introduceert men enkele bijzondere accommodaties. Denk bijvoorbeeld aan een luxe boomhut tussen de bomen met een schitterend uitzicht op de natuur. Of wat dacht je van een boerderijcottage met een gemeenschappelijke moestuin? Hier mag je samen met de eieren rapen en groenten oogsten.

boomhut cottage in center parcs landes de gascogne
Voorbeeld van de luxe boomhut, een van de nieuwe cottages in Les Landes de Gascogne.

De Market Dome

Center Parcs Les Landes de Gascogne krijgt een Market Dome die is ingericht als een marktplein in een Zuid-Franse stadje. Er zijn kleine eettentjes, een groot restaurant en animatie tot ’s avonds laat. Natuurlijk vind je hier ook een supermarkt en andere winkeltjes.

De Aqua Mundo

De Aqua Mundo is een van de hoogtepunten van Center Parcs Les Landes de Gascogne. Groot en klein zal hier uren pret beleven. Er komt een Water Playhouse, een kinderbad, een golfslagbad, bubbelbaden en een buitenbad. Ook de wildwaterbaan wordt een topper. Tenslotte zijn er maar liefst 3 glijbanen.

aqua mundo in centerparcs landes de gascogne in frankrijk

Activiteiten

Naast de Aqua Mundo zijn er nog een heleboel andere activiteiten in Les Landes de Gascogne. Kinderen kunnen zich uitleven in het Baluba indoor speelparadijs. Maar er is ook een bowling, een klimmuur en een high adventure experience. Stilzitten hoeft dus niet! Tenzij je naar de Spa gaat, want daar is het heerlijk relaxen.

center parcs frankrijk landes de gascogne

Adres

Center Parcs Les Landes de Gascogne heeft het volgend adres: Route de St Michel de Castelnau 47700 Beauziac.

Opening in zomer 2022

Het is nog even wachten om Center Parcs Les Landes de Gascogne te bezoeken. Het park gaat pas in de zomer van 2022 open. Maar wist je al dat het reeds mogelijk is een verblijf te boeken? Klik hieronder voor meer informatie over de prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.