Center Parcs Les Hauts de Bruyères

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2013/12/center-parcs-les-hauts-de-bruyeres.jpg

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt in een bos vlak bij het dorp Chaumont-sur-Tharonne, tussen Chambord en Lamotte-Beuvron. Dit park is het ideale startpunt om de prachtige kastelen van de Loire te bezoeken.

Aqua Mundo

Een golfbad, glijbaan, bubbelbad… je vindt ze allemaal in de Aqua Mundo. Een wildwaterbaan met stroomversnellingen, nauwe bochten en hobbels mag uiteraard ook niet ontbreken. Voor jonge kinderen is er een apart kinderbad waar ze in alle veiligheid kunnen spelen. Daarnaast worden er regelmatig baby-zwemsessies georganiseerd.

aqua mundo les hauts de bruyeres

Waterpret verzekerd in de Aqua Mundo van Les Hauts de Bruyères.

Ontspanning

Wil je jezelf helemaal uitleven, even lekker ontspannen of gewoon wat plezier maken? In Center Parcs Les Haut de Bruyères vind je gegarandeerd een activiteit die bij je past. Hieronder vind je alvast een kleine greep uit het aanbod:

  • Bowling
  • Midgetgolf
  • Paintball
  • Boogschieten
  • Fietsenverhuur

Daarnaast kan je het Nature & Spa center bezoeken. In de Aqua Balneo geniet je van een sauna, hammam of het privézwembad. Voor lichaams- en gelaatsverzorging moet je in de Aqua Sana zijn.

De cottages

In Center Parcs Les Hauts de Bruyères zijn naast de klassieke cottages ook de nieuwe Eden cottages te vinden. Deze bungalows hebben nog meer ruimte en licht. Er zijn zelfs extra grote cottages voor 12 personen. Je kan kiezen uit drie luxeniveau’s: Comfort, Premium of VIP.

cottages

Kies uit een comfort, premium of VIP cottage.

Restaurants in de Market Dome

Ontbijten, dineren of een snel tussendoortje, je kan altijd in de Market Dome terecht. Er zijn maar liefst 7 verschillende restaurantjes en bars met elk een ander thema. Italiaanse specialiteiten, grillgerechten, snacks of een uitgebreid buffet, aan u de keuze.

Adres

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt aan de Rue Lamotte, 41600 Chaumont-sur-Tharonne.


Grotere kaart weergeven

Meer info

Meer informatie over dit vakantiepark vind je op de website centerparcs.nl:

ga naar centerparcs.nl
There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.