Werken bij Center Parcs

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2016/03/werken-bij-center-parcs.jpg

Altijd al gedroomd van een job bij Center Parcs? Wel, deze droom kan wel eens werkelijkheid worden. Center Parcs is namelijk continu op zoek naar nieuwe werkkrachten voor haar parken en hoofdkantoren. Momenteel werken er zo’n 12.000 mensen in het bedrijf. Misschien ben jij binnenkort wel een van hen? Lees snel verder en ontdek de vacatures.


Werken bij Pierre & Vacances

Werken bij Center Parcs is eigenlijk werken bij Pierre & Vacances. Dat is de naam van de overkoepelende investeringsgroep die naast Center Parcs nog enkele andere vakantieparken bezit. Daarom worden alle vacatures op de website jobs.groupepvcp.com verzameld.

Doorzoek alle vacatures

De verschillende vacatures

De vacatures van Center Parcs worden opgedeeld in vier verschillende domeinen, namelijk:

  • Activiteiten: receptiemedewerkers, entertainers, sportbegeleiders (boogschieten, tennis, volleybal, …), redders, masseuses, …
  • Accommodaties: housekeeping, groenvoorziening, onderhoud cottages, beveiliging, …
  • Food & beverage: koks, hulpkoks, afwassers, kelners, supermarktmedewerkers, …
  • Overig: administratieve ondersteuning, HR manager, park manager, …

Selectieprocedure

De selectieprocedure voor Center Parcs vacatures wordt in onderstaande afbeelding uitgelegd (klik voor een grotere versie):

selectieprocedure center parcs

Je eerste dagen

Wanneer je begint te werken bij Center Parcs, krijg je eerst een algemene introductie op jouw werklocatie. Hierna volgt een introductieperiode op de werkvloer, waarbij je gecoacht wordt door een mentor. Deze mentor zal je alles uitleggen over je werklocatie, collega’s en uiteraard de taken die je moet uitvoeren. De introductieperiode eindigt met een evaluatie.

Redenen om bij Center Parcs te werken

  • Je werkt in een van de leukste vakantieparken van Europa.
  • Er is enorm veel afwisseling.
  • Er zijn interne doorgroeimogelijkheden (30% van de vacatures ingevuld door interne kandidaten).
  • Er zijn (internationale) trainingen om je skills verder te ontwikkelen.

Stages bij Center Parcs

Wist je al dat je ook stage kan lopen bij Center Parcs / Pierre et Vacances? Elk jaar krijgen meer dan 1200 studenten de kans om stage te lopen bij één van de mooiste vakantieparken van Europa. Een groot deel van deze studenten blijft bij Center Parcs werken of keert na enkele jaren terug.

Zowel in de parken als in de hoofdkantoren zijn er stages mogelijk. De stages op de kantoren zijn vooral op Bachelor of Master niveau. De meeste vacatures op de parken zijn op MBO-/secundair niveau, maar ook op VMBO en bachelor/master niveau zijn er mogelijkheden.

Meer informatie over stages is op deze pagina te vinden.


Bijbanen

Naast full-time jobs, part-time banen en stages biedt Center Parcs ook bijbanen aan. Deze vacatures zijn voorzien voor drukke periodes, bijvoorbeeld tijdens vakanties of weekends. Bijbanen zijn beschikbaar voor de receptie, schoonmaak, entertainment, technische dienst en vele andere functies.


 

Voor vragen en/of meer informatie over Center Parcs vacatures kan je contact opnemen met via de algemene contactgegevens: +31 (0)10 49 89 830 of werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.