Sinterklaas in Center Parcs

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2020/09/centerparcs-sint-en-pieten.jpg

Tijdens de kerstperiode wordt elke Center Parcs omgetoverd in een Winter Wonderland. Maar enkele weken voor de kerstvakantie is er nog een belangrijke feestdag voor groot en klein: Sinterklaas.

De Sint komt langs!

Elk jaar brengt Sinterklaas samen met zijn Zwarte Pieten een bezoek aan Center Parcs. Om deze speciale gelegenheid te vieren, zijn er allerlei activiteiten.

Intocht van de Sint

Verwelkom samen met Orry de Sint en zijn Pieten. Deze intocht is ongetwijfeld een onvergetelijk moment voor je kinderen. In sommige parken komt Sinterklaas met zijn paard, in andere parken met een boot.

Sinterklaas cottage

Wist je al dat Sint en Piet een eigen cottage hebben? Die is helemaal versierd. Kijk eens binnen en je ontdekt tientallen pakjes, pepernoten, brieven aan de Sint en meer. En als je geluk hebt, zie je misschien wel enkele Pieten aan het werk.

Pakjesbezorgservice

Wie tijdens de Sinterklaasperiode een vakantie in Center Parcs boekt, kan gebruik maken van de pakjesbezorgservice. De cadeautjes voor je kinderen worden dan bezorgd in je cottage tijdens een bezoek van de Pieten. Meer informatie over reserveringen en de kostprijs vind je bij de receptie.

Sinterklaas show

Bezoek de Market Dome/Baluba voor de grote Sinterklaas show. Tijdens dit optreden zorgen Sinterklaas en zijn Pieten samen met Orry & Vrienden voor heel wat blije gezichten.

Wannabe een Pepernotenpiet

Sinterklaas kan niet zonder een grote voorraad pepernoten. Alle helpende handen zijn dus welkom tijdens de kinderactiviteit ‘Wannabe Pepernotenpiet’.

Verschil per park

Het Meerdal, Huttenheugte, Kempervennen, Vossemeren… je hebt misschien al gemerkt dat het aantal Sinterklaas activiteiten verschilt van park tot park. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal Birdies:

3-Birdies parken

  • Sinterklaasintocht
  • Sinterklaas cottage
  • Pakjesbezorging
  • Kids Workshop: schoentje zetten

4 en 5-Birdies parken

  • Alles van 3-Birdies parken
  • +Sinterklaas show
  • +Wannabe Pepernotenpiet

Sinterklaas in 2020

In Nederland vieren we Sinterklaas op zaterdag 5 december, en in België op zondag 6 december. Meer info over de planning van alle activiteiten vind je bij de receptie van jouw park.

Opgelet! Door de corona epidemie is het mogelijk dat sommige parken bijkomende maatregelen nemen voor alle Sint & Piet activiteiten. Bezoek deze pagina voor meer informatie.