Center Parcs Friends voordelen

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2020/09/centerparcs-friends.jpg

Als Center Parcs Friend wordt je vakantie nog leuker. Want gasten die regelmatig een verblijf boeken, genieten van allerlei voordelen. Meer weten? Je leest alle informatie in dit artikel.

Wat is Center Parcs Friends?

Center Parcs Friends is het royaltyprogramma van Center Parcs. Trouwe gasten worden beloond met gratis services en exclusieve voordelen. Dat is mooi meegenomen, toch?

Meer info >

Hoe kan ik Center Parcs Friends worden?

Je wordt automatisch lid van het Friends-programma wanneer je in de voorbije 36 maanden (3 jaar) minstens 3 vakanties boekte bij Center Parcs.

Hoe de boekings verspreid zijn over deze periode maakt niet uit. Je kan bijvoorbeeld elk jaar gaan, of drie keer op één jaar. Zolang de verblijven in de voorbije 36 maanden vallen, ben je Center Parcs Friends.

Waar zie ik mijn status?

Je kan jouw Friends status controleren door in te loggen op Mijn Center Parcs (rechts bovenaan op de website). In het dashboard zie je dan onderstaande logo:

Wat zijn de voordelen?

Als Center Parcs Friend geniet je van deze voordelen:

  • Early Check-in vanaf 13u in plaats van 15u
  • Welkomstverrassing bij aankomst
  • Gratis extra kindermeubilair i.p.v. €4,95 per meubelstuk
  • Korting in de shops in de Market Dome
  • Exclusieve aanbiedingen

De welkomstverrassing verandert regelmatig. In het verleden kreeg je bijvoorbeeld een gezelschapsspelletje, een popje, een paraplu, een rugzak… Jouw geschenk kan dus iets totaal anders zijn.

Ook goed om te weten:

  • Boek je minstens 2 maanden op voorhand? Dan krijg je als Center Parcs Friends nog eens activiteiten cadeau ter waarde van €30!
  • De Friends-voordelen zijn combineerbaar met de familiekorting, 55+ korting en vroegboekkorting.

Voorwaarden

Aan het Friends-programma zijn ook enkele voorwaarden verbonden.

De voordelen gelden enkel in de parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Groot-Brittannië telt dus niet mee. Daarnaast is de early check-in niet mogelijk voor thema cottages op Les Trois Forêts, Boomhuizen en cottages van 10 personen of meer.