Nonna’s Pizza & Pasta in Center Parcs

Tijdens een Center Parcs vakantie ga ik meestal een of meerdere keren eten in de Market Dome. Daar zijn verschillende restaurants te vinden, waaronder Nonna's Pizza & Pasta.
centerparcs nonna italiaans restaurant

Het verhaal van Nonna

Nonna is Italiaanse voor ‘oma’. Het verwijst naar de traditionele keuken uit het provinciale Zuid-Italië. Center Parcs ontwikkelde zelfs een achtergrondverhaal, waarin ‘Nonna’ vertelt hoe ze het restaurant is begonnen:

Gentili Signore e Signori, Mag ik me even voorstellen: Ik ben Nonna. Wij zijn ’n gewoon Italiaans gezin en leiden een eenvoudig leven. We bereiden hier verse pizza’s en pasta’s zoals ik dat van mijn moeder geleerd heb. Ricette di famiglia! Met liefde dus! Normaal, is dit ons thuis. We eten hier samen, we doen de was en we slapen in het bed dat aan het plafond hangt. Voordat we gasten ontvangen hijsen we het bed omhoog, zo staat het niet in de weg. Bij ons is iedereen welkom en dus: Benvenuti! Giuseppe (Peppe) en ik wonen sinds ons trouwen in dit huis. De Bambini (kinderen) zijn hier geboren en getogen. Ik ben dol op Bambini! Ik moet ze gewoon knuffelen…. Peppe reed met zijn Piaggio alle dagen naar de steengroeve even buiten het dorp. Hier werkte hij totdat…….che una tristezza! De Piaggio hier in huis is nu een dierbare herinnering aan hem. Kinderen kunnen na het eten een hoorntje schepijs bestellen en komen halen bij Peppe’s Piaggio. Delizioso Gelato! In mijn schrift vindt u alles wat we met liefde voor u klaarmaken. Trouwens, in de keuken kijken mag altijd! La mia casa è la tua casa! Onze pizza’s en pasta’s zijn natuurlijk gemaakt van vers deeg… zoals het hoort! Welkom in onze familie en alvast scuse! Voor als de vlam in de pan vliegt want dat gebeurt hier regelmatig. Mamma Mia! Buon appetito!

Een menu vol Italiaanse specialiteiten

Op de menukaart van Nonna’s staan de lekkerste Italiaanse klassiekers, bijvoorbeeld:

  • Insalata caprese con Mozzarella (slaatje met Mozzarella)
  • Pasta Bolognese/Carbonara/Salmone/Quattro Fromaggi/…
  • Lasagne
  • Cannelloni
  • Pizza Margaritha/Salmone/Tonno/Hawaii…

Voor de kinderen zijn er aangepaste gerechten. Ze kunnen ook smullen van een lekker ijsje. Een oude Piaggio (een brommertje met drie wielen en een laadbak) doet dienst als ijsbar.

nonna's italiaans restaurant in Center Parcs

Reserveren

Je kan best op voorhand een tafeltje reserveren via de Center Parcs app om zeker te zijn van een plaatsje, vooral als je met een grote groep bent.

Goed om te weten: in sommige parken kan je ook een eten afhalen bij Nonna’s. Alle info over deze takeaway vind je in de app.

Welke Center Parcs heeft een Nonna’s restaurant?

Je vindt een Nonna’s in volgende parken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

centerparcs nonna italiaans restaurant

Nonna’s Pizza & Pasta in Center Parcs

Tijdens een Center Parcs vakantie ga ik meestal een of meerdere keren eten in de Market Dome. Daar zijn verschillende restaurants te vinden, waaronder Nonna’s Pizza & Pasta.

centerparcs polsbandje als elektronische sleutel

Zo werkt het Center Parcs polsbandje

Center Parcs zet de laatste jaren sterk in op digitalisering. Inchecken gaat eenvoudig via de QR-code op het e-ticket, en tijdens het verblijf heb je alle belangrijke informatie bij de hand dankzij de smartphone app. Ook nieuw zijn de Center Parcs polsbandjes. Die hebben allerlei functies in het park.

centerparcs bolderkar

Bolderkar huren in Center Parcs

Ga je met kinderen naar Center Parcs? Dan kan je best een bolderkar huren. Op deze manier moeten ze minder ver lopen wanneer je het park gaat verkennen.