Nonna’s Pizza & Pasta in Center Parcs

Tijdens een Center Parcs vakantie ga ik meestal een of meerdere keren eten in de Market Dome. Daar zijn verschillende restaurants te vinden, waaronder Nonna's Pizza & Pasta.
centerparcs nonna italiaans restaurant

Het verhaal van Nonna

Nonna is Italiaanse voor ‘oma’. Het verwijst naar de traditionele keuken uit het provinciale Zuid-Italië. Center Parcs ontwikkelde zelfs een achtergrondverhaal, waarin ‘Nonna’ vertelt hoe ze het restaurant is begonnen:

Gentili Signore e Signori, Mag ik me even voorstellen: Ik ben Nonna. Wij zijn ’n gewoon Italiaans gezin en leiden een eenvoudig leven. We bereiden hier verse pizza’s en pasta’s zoals ik dat van mijn moeder geleerd heb. Ricette di famiglia! Met liefde dus! Normaal, is dit ons thuis. We eten hier samen, we doen de was en we slapen in het bed dat aan het plafond hangt. Voordat we gasten ontvangen hijsen we het bed omhoog, zo staat het niet in de weg. Bij ons is iedereen welkom en dus: Benvenuti! Giuseppe (Peppe) en ik wonen sinds ons trouwen in dit huis. De Bambini (kinderen) zijn hier geboren en getogen. Ik ben dol op Bambini! Ik moet ze gewoon knuffelen…. Peppe reed met zijn Piaggio alle dagen naar de steengroeve even buiten het dorp. Hier werkte hij totdat…….che una tristezza! De Piaggio hier in huis is nu een dierbare herinnering aan hem. Kinderen kunnen na het eten een hoorntje schepijs bestellen en komen halen bij Peppe’s Piaggio. Delizioso Gelato! In mijn schrift vindt u alles wat we met liefde voor u klaarmaken. Trouwens, in de keuken kijken mag altijd! La mia casa è la tua casa! Onze pizza’s en pasta’s zijn natuurlijk gemaakt van vers deeg… zoals het hoort! Welkom in onze familie en alvast scuse! Voor als de vlam in de pan vliegt want dat gebeurt hier regelmatig. Mamma Mia! Buon appetito!

Een menu vol Italiaanse specialiteiten

Op de menukaart van Nonna’s staan de lekkerste Italiaanse klassiekers, bijvoorbeeld:

  • Insalata caprese con Mozzarella (slaatje met Mozzarella)
  • Pasta Bolognese/Carbonara/Salmone/Quattro Fromaggi/…
  • Lasagne
  • Cannelloni
  • Pizza Margaritha/Salmone/Tonno/Hawaii…

Voor de kinderen zijn er aangepaste gerechten. Ze kunnen ook smullen van een lekker ijsje. Een oude Piaggio (een brommertje met drie wielen en een laadbak) doet dienst als ijsbar.

nonna's italiaans restaurant in Center Parcs

Reserveren

Je kan best op voorhand een tafeltje reserveren via de Center Parcs app om zeker te zijn van een plaatsje, vooral als je met een grote groep bent en op momenten dat het druk is.

Goed om te weten: in sommige parken kan je ook een eten afhalen bij Nonna’s. Alle info over deze takeaway vind je in de app.

Welke Center Parcs heeft een Nonna’s restaurant?

Je vindt een Nonna’s in volgende parken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.