10 Redenen waarom Center Parcs de leukste bungalowparken heeft

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2014/09/zwembad-eemhof-1.jpg

Als Center Parcs fan weet ik het zeker: Center Parcs heeft de leukste bungalowparken. Helaas is nog niet iedereen hiervan overtuigd. Daarom heb ik 10 redenen opgesomd die mijn (super-objectieve) stelling onderbouwen:

Dit maakt van Center Parcs het leukste bungalowpark:

#1 Het subtropisch zwembad

Een van de redenen waarom Center Parcs zo vaak als leukste bungalowpark wordt aangeduid, is de Aqua Mundo. Dit subtropische zwembad is een echt waterparadijs. Je vindt er glijbanen, wildwaterbanen, golfbaden, kinderzwembaden en veel meer. Jong en oud zal zich hier uren amuseren. Bovendien is elke Aqua Mundo anders. In Center Parcs Bostalsee is bijvoorbeeld een glijbaan met opblaasbare matrassen, terwijl de Vossemeren een trechtervormige glijbaan heeft (de Monkey Splash).

#2 De moderne bungalows

Het leukste bungalowpark heeft natuurlijk moderne bungalows nodig. De moderne cottages van Center Parcs bieden alle comfort. Er zijn trouwens drie luxeniveau’s om uit te kiezen. Budgetbewuste vakantiegangers kunnen voor een Economy cottage gaan, terwijl luxezoekers voor een VIP bungalow kunnen gaan. Bij de VIP is zelfs een sauna inbegrepen!

nieuw-interieur-cottages

#3 De grote variatie aan bungalows

Naast de standaard bungalows heeft Center Parcs een aantal unieke varianten gebouwd. Er zijn bijvoorbeeld grote woonboten die op het meer liggen. Of wat dacht je van een overnachting in een boomhut. In Center Parcs Het Heijderbos kan je zelfs in een echte jungle cabana overnachten.

#4 De groene omgeving

De prachtige groene omgeving maakt deze bungalowparken nog leuker. Je zit midden in de natuur. Je bent omgeven door honderden hectaren bos, met kronkelende riviertjes en verschillende wilde dieren, zoals eenden, eekhoorns, ganzen, herten, enz. Zo kom je helemaal tot rust.

#5 De sfeervolle Market Dome

Nog een reden waarom Center Parcs volgens mij de leukste bungalowparken heeft, is de Market Dome. Hier kan je gezellig gaan eten met vrienden/familie – een heerlijke pannenkoek of een volledig diner. ‘s Avonds is hier ook animatie voorzien. Tenslotte zijn er nog diverse winkeltjes te vinden.

market dome center parcs

Voor boodschappen of gezellige restaurants moet je in de Market Dome zijn.

#6 Het grote sportaanbod

Ook voor heel wat sportievelingen is Center Parcs hun favoriete bungalowpark. Dat komt door het grote sportaanbod. Er is enorm veel keuze: tennissen, boogschieten, mountainbiken, volleyballen, voetballen, bowlen, … Je hoeft dus echt niet stil te zitten tijdens jouw vakantie.

#7 De ontspanningsmogelijkheden

De ene wil actie, de andere ontspanning. Center Parcs is de ideale plek om te ontspannen. In de Aqua Mundo kan je genieten in het bubbelbad. Of je kan naar de spa trekken. Laat jezelf lekker verwennen met een massage of ga even uitzweten in de sauna.

#8 De activiteiten in de buurt van deze bungalowparken

Verveling is een woord dat men niet kent in Center Parcs. In het park zijn tientallen activiteiten om uit te kiezen. Maar ook in de omgeving zijn diverse attracties te vinden. Ik heb een handig lijstje gemaakt met een overzicht.

jungle dome

#9 De kinderfaciliteiten

Center Parcs is het leukste bungalowpark voor jong en oud. De jongste gasten worden altijd in de watten gelegd. Er zijn bijvoorbeeld aangepaste animatieprogramma’s en speciale kinderbungalows. In het kinderzwembad zullen ze zich ook amuseren.

#10 De grote variatie

Tenslotte is er nog de grote variatie aan parken. Vakantiegangers die graag in eigen land blijven, kunnen een Center Parcs in Nederland zoeken. Voor zij die een ander land willen ontdekken, kunnen naar België, Frankrijk of Duitsland gaan. Elke park ziet er een beetje anders uit. Vaak zijn er unieke attracties. Dat maakt het de moeite waard om elk park een keertje te bezoeken.

center parcs het meerdal

Overtuigd dat Center Parcs de leukste bungalowparken heeft?

Wacht dan niet langer en boek jouw vakantie. Er zijn vaak leuke kortingsacties waarvan je kan profiteren. Dat maakt een verblijf nog leuker!