Heeft Center Parcs airco?

Er is niets zo leuk als een verblijf in Center Parcs tijdens de warme zomermaanden. Buiten eten op je eigen terras, genieten van de outdoor activiteiten... heerlijk! Maar op sommige dagen gaat het kwik vlot boven de 30 °C. Dat is té warm. Heel wat mensen vragen zich af of de cottages van Center Parcs airco hebben.
heeft center parcs airco

Nee, er is geen airconditioning aanwezig

Helaas… In de Center Parcs cottages is geen airco aanwezig. Je kan de thermostaat dus niet op een frissere temperatuur zetten om je vakantiehuisje af te koelen.

Maar als ik helemaal eerlijk ben, is dat niet echt nodig. De meeste Center Parcs cottages liggen verscholen tussen de bomen. Die zorgen voor de nodige schaduw. Bovendien is uit onderzoek van Climate Proof Cities gebleken dat bomen overdag een actief koelende werking hebben door verdamping via de bladeren (evapotranspiratie genoemd), wat overeenkomt met een koelvermogen van 20 tot 30 kW. Dat is het equivalent van meerdere airco’s. De bomen in Center Parcs zorgen dus voor een natuurlijke airconditioning.

Heb je het toch te warm? Ga even afkoelen in de Aqua Mundo. Het verfrissende water zal deugd doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.

zwemspullen aqua mundo

Deze zwemspullen zijn te koop in de Aqua Mundo

Wanneer je met kinderen naar Center Parcs gaat, moet je enorm veel spullen meenemen. De kans is groot dat je iets vergeet. Vaarwel zwemplezier? Toch niet, want in de Aqua Mundo kan je allerlei zwemspullen kopen.