Aanrader: het Center Parcs snorkelbad

De Aqua Mundo biedt allerlei spannende waterattracties, van wildwaterbanen tot glijbanen. Mag het wat rustiger zijn? Bezoek dan het snorkelbad.
snorkelen in center parcs

Alsof je in een aquarium zwemt

Stel je voor: je wordt ondergedompeld in een betoverende onderwaterwereld, omringd door kleurrijke vissen. Het snorkelbad van Center Parcs is de perfecte manier om kennis te maken met de pracht en praal die de onderwaterwereld te bieden heeft, zonder dat je naar een exotische bestemming moet reizen.

Tijdens het snorkelen zie je tropische vissen in alle kleuren van de regenboog. Het lijkt alsof je in een aquarium zwemt. Geen paniek: de vissen zitten achter een glazen wand. Ze kunnen je dus niet aanraken.

Er zijn verschillende ‘zones’ die telkens andere vissoorten en koralen bevatten. Aan de ingang van het snorkelbad vind je een bordje met meer informatie over alle fauna en flora.

Snorkelen in Center Parcs is gratis. Duikbrillen en snorkels zijn verkrijgbaar aan de ingang van het snorkelbad, maar je mag natuurlijk ook van thuis snorkelmateriaal meenemen.

Center Parcs met snorkelbad

Helaas heeft niet elk park een snorkelbad. In volgende Aqua Mundo’s is dat wel het geval:

snorkelbad in center parcs vossemeren aquarium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.