De Center Parcs boomhut van dichtbij

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2018/02/centerparcs-boomhut-3.jpg

Center Parcs biedt steeds meer alternatieve cottages aan, zoals een woonboot. Nog een nieuwigheid zijn de boomhutten. Deze speciale cottages bevinden zich tussen de kruinen van de bomen. Je leeft er letterlijk tussen de groene bladeren. Wie op zoek is naar een unieke verblijfplaats, moet dus zeker een Center Parcs boomhut proberen.

Hoog en droog

De boomhuizen van Center Parcs bevinden zich enkele meters boven de grond. Hoogtevrees moet je niet hebben, want ze zijn stevig verankerd. Met behulp van een trap ga je van boven naar beneden. Sommige boomhutten zijn uitgerust met een glijbaan – iets waar kinderen geen genoeg van krijgen.

Een echte hut tussen de bomen

De buitenkant van deze speciale cottages passen perfect tussen de bomen. Er wordt voornamelijk hout gebruikt. Speelse details, zoals trapeziumvormige ramen en balustrades met takken, fleuren het geheel op.

Ook de binnenkant van deze Center Parcs boomhutten sluit aan bij de ontwerpstijl. De houten vloeren, plafonds en wanden zorgen voor een gezellige toets. Zelfs de decoratie werd speciaal gekozen voor deze boomhuizen.

interieur van center parcs boomhut cottage center parcs boomhuis binnenkant woonkamer en keuken

Een premium of VIP boomhuis

Wil je een Center Parcs boomhut boeken? Dan zal je moeten kiezen tussen twee luxeniveaus: premium of VIP.

Premium boomhuizen zitten boordevol luxe. Ze hebben alles wat je nodig hebt: een volledig ingerichte keuken en badkamer met buiten een privéterras met tuinmeubels. VIP boomhutten doen hier nog een schepje bovenop. Hier kunnen gasten genieten van hun eigen privésauna. Een verzorgingspakket, keukenpakket, wifi en dagelijkse broodjes zijn ook voorzien. Kortom: deze Center Parcs boomhutten zijn tot in de puntjes uitgerust en staan garant voor een onvergetelijke vakantie!

Een Center Parcs boomhut boeken?

Momenteel zijn deze verblijfstypes nog niet in elk park mogelijk. Overnachten in een boomhut kan in:

Ik verwacht wel dat Center Parcs dit aanbod binnenkort zal uitbreiden en ook andere parken zo’n boomhut-cottage krijgen.