Babyzwemmen in Center Parcs

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2017/11/babyzwemmen-centerparccs.jpg

Center Parcs is de perfecte bestemming voor de eerste vakantie van je kleintje. Alles staat klaar om je baby te verwennen. In de restaurants zijn er bijvoorbeeld babystoelen en gratis Olvarit-babyvoeding. Aan verschoningsruimtes is er ook geen gebrek. Je kan zelfs een Baby Service Pakket boeken voor je cottage. Maar misschien nog het leukste aspect van een vakantie in Center Parcs, is het babyzwemmen.

Babyzwemmen als watergewenning

Babyzwemmen is een soort van voorbereiding op de eerste zwemlessen. Sommige kindjes zijn verzot op water, andere hebben er schrik van. Met een watergewenning kunnen ze deze angst overwinnen. Op deze manier creëren ze een stevige basis voor de verdere ontwikkeling van hun zwemvaardigheden en motoriek. Maar bovenal is zwemmen met je baby gewoon een leuke activiteit voor je kleine spruit. Een onvergetelijke ervaring!

Babyzwemmen bij Center Parcs in een notendop

Ben je van plan om in Center Parcs deel te nemen aan het babyzwemmen? Dit moet je weten:

  • Voor baby’s vanaf 3 maanden
  • Speciaal opgeleide instructeurs zorgen voor begeleiding
  • Doe leuke oefeningen en spelletjes met je baby
  • In lekker warm water (min. 30°C)
  • Voor de opening van de Aqua Mundo, zodat het lekker rustig is
  • Er zijn kinderstoelen en boxen aanwezig voor een pauzemomentje

Prijzen

Goed nieuws: Babyzwemmen kan in elk Center Parcs vakantiepark. Deze kinderactiviteit is beschikbaar in het Meerdal, Huttenheugte, Vossemeren, Erperheide… noem maar op. Je moet wel op voorhand reserveren aan de balie of via de app.

De kostprijs durft weleens te variëren. Soms zijn er gratis sessies, maar dat is niet altijd het geval. Neem een kijkje op de website van Center Parcs voor meer informatie.