De Bungalow Race is weer van start gegaan

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2014/11/bungalow-race.jpg

Enkele weken geleden hebben we een aantal tips gepost om goedkoop naar Center Parcs te gaan. Blijkbaar ontbreekt er een belangrijke tip in dit artikel: de Bungalow Race. Tijdens een beperkte periode kan je op een heel voordelige manier een verblijf in Center Parcs boeken.

Wat is de Bungalow Race?

De Bungalow Race is een actie van Center Parcs waarmee je een beperkt aantal bungalows tegen verrassend scherpe prijzen kan boeken. En met scherp bedoelen we echt supervoordelig, want er zijn bungalows vanaf €8 per persoon per nacht. Voor minder dan 50 euro kan je dus voor een weekendje met twee personen naar Center Parcs. Houd er wel rekening mee dat je bovenop dit bedrag nog eens 29,50 euro reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen betaalt.

Het leuke aan de Bungalow Race is dat ze slechts enkele dagen op voorhand wordt aangekondigd, meestal via Facebook of de website. Ik zal proberen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de volgende acties. De huidige Bungalow Race loopt van 4 t.e.m. 13 november 2014! Snel zijn is dus de boodschap.

bungalow race in center parcs

Hoe werkt het?

Alle aanbiedingen van de Bungalow Race zijn op deze pagina te vinden. Aan de linkerkant kan je een verblijf zoeken op basis van de bestemming, duur, aantal personen, enz. Van zodra je een leuke vakantie hebt gevonden, kan je op de ‘boek’ knop klikken en online reserveren.

Ik raad jullie aan om niet te lang te wachten. Er zijn namelijk een beperkt aantal bungalows beschikbaar tegen deze promoprijzen. Des te korter bij de einddatum, des te minder keuze.