Een buggy huren in Center Parcs

center parcs kinderwagen huren

Wie met een baby of peuter naar Center Parcs op vakantie gaat, moet heel wat extra spullen meebrengen. Denk maar aan speelgoed, verzorgingsproducten, een loopfietjes… Gelukkig hoef je geen buggy in te pakken. Die kan je simpelweg huren. Zo spaar je heel wat kostbare bagageruimte uit in je auto.

Buggy huren in het Cycle Center

Zowat elke Center Parcs heeft een Cycle Center, waar je fietsen, skelters, rolstoelen en zelfs een golfkar kan huren. Maar wist je al dat er ook buggy’s verkrijgbaar zijn? Die kan je huren voor één dag of een langere periode (weekend, midweek, week…), afhankelijk van de lengte van je verblijf.

De Center Parcs buggy’s zijn stevig gebouwd en voorzien van alle comfort, zoals een zitje dat je kan neerklappen (handig als je kindje een dutje wil doen), een verstelbaar voetenplankje en een kap. Er zijn ook fietssloten beschikbaar om de kinderwagen vast te maken wanneer je naar de Aqua Mundo gaat. Verwacht je regen tijdens je vakantie? Vraag dan een regenhoes voor je buggy.

Prijzen

De huurprijzen voor een buggy in Center Parcs verschillen naargelang de huurperiode. Ga naar centerparcs.nl en maak gebruik van de contactgegevens van jouw park voor meer informatie.

Gratis babyservice pakket

Sommige parken bieden een gratis babyservice pakket aan, inclusief een buggy (die je moet afhalen aan het Cycle Center). Dit pakket is verkrijgbaar in onderstaande parken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stijlvol samenzijn in het hart van de natuur

Sociale media

Meest recent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

Nog meer interessante artikels

centerparcs bedlinnenpakket

Info over het bedlinnenpakket in Center Parcs

Tijdens het boeken van een vakantie in Center Parcs kan je allerlei extra’s reserveren, waaronder de huur van fietsen of een party package. Er is ook een bedlinnenpakket. Wat dit pakket precies inhoudt, lees je op deze pagina.

centerparcs nordbord in denemarken

Center Parcs trekt naar Denemarken

Hoera, Center Parcs trekt naar Scandinavië! Binnenkort komt er namelijk een nieuw park in Denemarken. Aan de bouw van deze nieuwe locatie is men reeds gestart, maar op het eindresultaat zullen we nog even moeten wachten.