Mag je bezoek ontvangen in Center Parcs?

Stel: je bent op vakantie in Center Parcs en wil een aantal familieleden of vrienden uitnodigen voor een bezoek. Mag dat eigenlijk wel?
centerparcs bezoek ontvangen

Ja, bezoek is welkom

Bezoek ontvangen in Center Parcs is geen enkel probleem. Je mag gerust iemand uitnodigen om een dagje te komen zwemmen en mee te genieten van de vele faciliteiten die het park te bieden heeft.

Opgelet: de toegang tot de Aqua Mundo (via een kaartje of digitale polsband) is strikt persoonlijk. Als je bezoekers ook willen gaan zwemmen, moeten ze dus zelf een ticket kopen. Dat kan via de website of receptie.

Blijven overnachten

Blijven je bezoekers overnachten? Dat is een ander verhaal.

Indien er nog bedden vrij zijn – wanneer je bijvoorbeeld met 4 personen in een 6-persoons cottage verblijft – is het wel toegelaten om extra bezoekers te laten overnachten. Dit moet je melden bij de receptie. In de meeste parken moet namelijk een toeristenbelasting betaald worden. En op deze manier ben je in orde met het reglement.

Als de bungalow volzet is, mogen er geen extra gasten blijven overnachten. Je mag dus niet met 7 personen in een 6-persoons cottage verblijven. Zelfs niet als je bezoeker(s) op de zetel of een luchtmatras blijven slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

Fietsverhuur bij het Center Parcs Cycle Center 

Zin in een fietsvakantie zonder gedoe met fietsendragers? Laat je eigen fiets thuis en huur er eentje in het Cycle Center van Center Parcs. Er is een ruime keuze, van elektrische modellen tot mountainbikes.

nieuwe center parcs cottage

Worden dit de nieuwe Center Parcs huisjes?

Center Parcs vroeg aan het Nederlandse architectenbureau Concrete om een nieuwe versie van de traditionele cottages te ontwerpen. Het eerste prototype van het nieuwe design werd recent in Bispinger Heide gebouwd. Zien binnenkort alle cottages er zo uit?

midweek in center parcs

Een midweek Center Parcs: tips en inspiratie

Ik ga bij voorkeur een midweek naar Center Parcs. Dat is 5 dagen volop genieten van de natuur, de Aqua Mundo en de vele activiteiten. Wil jij ook graag een midweek naar een park in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland gaan? Dan heb ik een paar nuttige tips voor jou.