Center Parcs Parc Sandur krijgt megaspeeltuin en padelvelden

De vernieuwing in Center Parcs zet zich voort. Parc Sandur wordt fllink uitgebreid met 92 nieuwe cottages, indoor padelbanen en een megespeeltuin.
parc sandur

92 extra vakantiewoningen

Er komen maar liefst 92 nieuwe bungalows in het park. Het gaat zowel om vrijstaande als geschakelde cottages. Zodra de aanvraag wordt goedgekeurd, kan er begonnen worden met de aanleg. Dat zal waarschijnlijk ergens in 2024 zijn.

Indoor padelterreinen

Verder komen er indoor padelvelden in de huidige sporthal van het park. In totaal worden er 4 banen aangelegd.

In eerste instantie wilde men de terreinen in open lucht, maar dat ging niet door na overleg met wijkbewoners. Inwoners vreesden geluidsoverlast, waarop het besluit viel om voor indoor te gaan.

Megaspeeltuin

Tenslotte is er nog de megaspeeltuin. Deze speeltuin van 200 tot 300 m² groot wordt gebouwd in het bos van het park. Kinderen kunnen er spelen op allerlei speeltoestellen, zoals glijbanen, schommels en een klimtoren.

Nog meer vernieuwing

De uitbreiding van Center Parcs Parc Sandur is onderdeel van een grootschalig vernieuwingsproject. In de afgelopen jaren zijn er al een bowlingbaan en een restaurant bij het park gekomen.

Daarnaast zijn alle cottages voorzien van een nieuwe keuken en dito sanitair. Op termijn is het de bedoeling alle interieurs aan te pakken.

Met deze vernieuwingen en uitbreidingen wil Parc Sandur zich profileren als een modern en attractief vakantiepark om zo meer bezoekers aan te trekken uit de regio en van buitenaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels