Nieuw in 2015: Center Parcs Vienne

center parcs vienne

In 2015 opent er een nieuw vakantiepark in het Franse departement Isère. Center Parcs Vienne wordt het vijfde park in Frankrijk, na Les Trois Forets, Les Bois Francs, Le Lac d’Ailette en Les Hauts de Bruyères.

Omschrijving van het park

Center Parcs Vienne is gelegen in het 26000m² grote Domaine du Bois des Daims. Het is een prachtige groene omgeving met bossen, meren en riviertjes. In het park komt een moderne Aqua Mundo, Market Dome, ruime cottages (800 in totaal), sportfaciliteiten en veel meer. Ik kan alvast niet wachten om dit park te verkennen!

Locatie

Zoals eerder al gezegd, wordt dit park in het Franse departement Vienne gebouwd, in de driehoek Tours, Poitiers en Angers, nabij het plaatsje Les Trois Moutiers. Deze Center Parcs ligt op ruim 8u afstand van Amsterdam. Het wordt dus een hele roadtrip om Center Parcs Vienne te bereiken.


Grotere kaart weergeven

Concepten

Op de Franstalige blog van Center Parcs werden reeds een aantal conceptfoto’s van dit park gepost. Ze kunnen je al een idee geven van de stijl van de nieuwe cottages.

center parcs vienne

nieuw center parcs frankrijk

vakantiepark in vienne

center parcs vienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog meer interessante artikels

baby cottage in center parcs het meerdal nederland

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

marina de eemhof

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

kindercottage center parcs port zelande met speeltuin op het terras

Ontdek de Center Parcs kindercottages

Heb jij de Center Parcs kindercottages al gezien in de lijst met accommodaties? Ontdek wat deze cottages zo speciaal maakt en waarom ze de perfecte optie zijn voor gezinnen met kinderen.