Het Heijderbos krijgt 2 Escape Rooms

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2016/09/heijderbos-escape-rooms.jpg

In Center Parcs Het Heijderbos zijn al een heleboel activiteiten te vinden. Je kan er tennissen, minigolven, zwemmen, boogschieten, voetballen, bowlen en veel meer. Enkele weken geleden werd er een nieuwe activiteit toegevoegd: de escape rooms.

Escape rooms zijn tegenwoordig een echte rage. Ze duiken in elke grote stad op. De opzet van dit spel – zoals de naam al doet vermoeden – is dat je uit een kamer moet ontsnappen. Daarvoor moet je allerlei raadsels oplossen. Die raadsels kunnen denkoefeningen zijn of opdrachten om je kunnen te testen. Bij de meeste escape rooms, en waarschijnlijk ook die van het Heijderbos, krijg je één uur de tijd om te ontsnappen.

Keuze tussen 2 escape rooms

Men bouwde 2 escape rooms in het Heijderbos.

De eerste kreeg de naam “The Great Robbery“. De omschrijving gaat als volgt:

Een vooraanstaande zakenman heeft jullie hulp nodig bij een diefstal uit het verleden. Aan jullie de taak zijn erfstuk terug te stelen door middel van diverse raadsels. Maar denk eraan, de locatie van het erfstuk is zwaard beveiligd.

De tweede ontsnappingskamer kreeg de naam “The Pharaoh’s Strange Curse“:

Een verschrikkelijke vloek verspreid zich over de wereld, en het enige redmiddel bevindt zich diep in een Egyptische tombe. Lukt het jullie het antidote te vinden? Voorkomen jullie een immense ramp? Wees snel, voor je het weet is het te laat…

Zoals je ziet, wordt elke escape room in het Heijderbos volgens een thema aangekleed. Dat komt de sfeer ten goede. Let goed op de details wanneer je de kamer binnenkomt, want die kunnen je helpen tijdens het oplossen van deze raadsels!

Praktische info

Wat je moet weten over deze escape rooms:

  • Keuze tussen “The Great Robbery” en “The Pharaoh’s Strange Curse”.
  • Toegankelijk voor families met kinderen vanaf 7 jaar.
  • Duurt gemiddeld 1 uur.
  • Prijs: informeer in het park.
  • Boekbaar via MijnCenterparcs.