Center Parcs Bostalsee

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2013/12/center-parcs-bostalsee.jpg

Center Parcs Bostalsee in het Duitse Nohfelden is een van de nieuwste vakantieparken van Center Parcs. Rond het grote watersportmeer zijn allerlei moderne bungalows, een grote Aqua Mundo, prachtige Market Dome en een heleboel activiteiten te vinden.

Uitgebreide Aqua Mundo

De Aqua Mundo van Bostalsee is een tropisch zwemparadijs met een oppervlakte van maar liefst 4000 m². De hele familie kan hier urenlang plezier maken. Er zijn drie verschillende glijbanen (de langste is 180 meter lang), bubbelbaden, buitenzwembaden, enz. Ook aan ontspanning en wellness is er geen gebrek.

aqua mundo bostalsee

De Aqua Mundo: een tropische zwemparadijs met plezier en avontuur voor de hele familie.

Dé attractie van deze Aqua Mundo is het Water Playhouse. Dit is een waterspeeltuin met 4 glijbanen, fonteinen, sproeiers, kleine watervallen en ontelbaar veel waterspeeltoestellen. Het Water Playhouse is dus zeker en vast een bezoekje waard.

Moderne cottages

In Center Parcs Bostalsee kan je kiezen uit in totaal 500 moderne en comfortabele cottages, voor 2 tot 10 personen. De cottages met twee verdiepingen liggen op een helling aan het meer en hebben een prachtig uitzicht. Er zijn tevens grote bungalows voor 16 personen en mindervalide cottages te vinden. Je kan kiezen uit drie verschillende luxeniveau’s; Comfort (voor 4 tot 8 personen), Premium (2 tot 8 personen) en VIP (2 tot 10 personen).

Activiteiten voor jong en oud

Activiteiten zijn er in overvloed. Omdat er in het midden van het park een groot meer ligt, zijn er een heleboel toffe watersporten die je hier kan beoefenen, zoals zeilen en windsurfen. Zelfs als het slecht weer is, zal je jezelf geen seconde vervelen. Er zijn allerlei indoor-activiteiten zoals bowling, minigolf, airhockey en biljart.

center parcs bostalsee meer

Het grote meer is ideaal om te zeilen.

Ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten in Center Parcs Bostalsee. Er is een leuke Kids Disco, het supertoffe Wannabe-programma en een heuse Kids Parade. Bovendien zijn er tussen de cottages verschillende speelplaatsen te vinden.

De Market Dome

Vlak naast het meer ligt de Market Dome – het bruisende hart van het park. Hier kan je boodschappen doen in de supermarkt, een hapje eten in een van de restaurantjes of een spannende show met dans en muziek bekijken. De Market Dome is een leuke ontmoetingsplek waar altijd wel iets te beleven valt.

Omgevingstips

Zin om even buiten het park wat spanning of ontspanning op te zoeken? Bekijk dan onderstaande tips:

  • Rodelbaan Peterberg: op deze rodelbaan zoef je met meer dan 40km/u naar beneden. Spanning gegarandeerd!
  • Natuurwildpark Freisen: een schitterend natuurpark op 20km van Bostalsee waar je elanden, vossen, wasberen en valken kan zien.

Adres

Center Parcs Bostalsee is op volgend adres te vinden: Lindenallee 1, 66625 Nohfelden.


Grotere kaart weergeven

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over Center Parcs Bostalsee? Bezoek dan centerparcs.nl!

ga naar centerparcs.nl
There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.