WiFi in je Center Parcs Cottage

https://cparcs.nl/wp-content/uploads/2013/12/center-parcs-wifi-cottage.jpg

Wil je tijdens een vakantie in Center Parcs even je email checken of een aantal leuke foto’s delen met vrienden en familie? Dan kan je vanaf nu een WiFi-pass kopen waarmee je voor een bepaalde periode draadloos internet in je cottage kan gebruiken.

Welke parken hebben WiFi?

Sinds 3 januari hebben alle Center Parcs parken een volledige WiFi-dekking. Je kan dus zowel in de Market Dome als in je eigen bungalow gebruik maken van supersnel draadloos internet.

Wat kost het?

In de Market Dome kan je dagelijks een half uur gratis gebruikmaken van het WiFi netwerk. Je moet enkel verbinding maken met de plaatselijke KPN hotspot. Helaas laat de snelheid van dit netwerk vaak te wensen over, vooral wanneer het erg druk is.

Als je WiFi in je cottage wil, moet je eerst een toegangscode kopen bij de receptie of de info desk. Er zijn verschillende formules verkrijgbaar:

prijs wifi center parcs cottage

Een overzicht van de prijzen voor WiFi in je cottage.

Zoals je ziet is een WiFi-pass voor een midweek/weekend erg interessant (vooral ten opzichte van een dagkaart). Voor amper 19 euro kan je gedurende 96 uren gebruik maken van het draadloos internet. Deze tijd gaat in van zodra je voor de eerste keer de toegangscode gebruikt.

Aantal toestellen

Houd er rekening mee dat je slechts met 1 toestel van het netwerk gebruik kan maken. Je kan dus niet met 2 of 3 verschillende toestellen (bijvoorbeeld een smartphone, tablet en laptop) op hetzelfde moment verbinding maken met de KPN hotspot. Je kan wel met het ene toestel uitloggen en met een ander toestel inloggen.

Gratis WiFi als VIP

Heb je een Center Parcs VIP cottage geboekt? Dan kan je vanaf nu gratis gebruik maken van een supersnelle WiFi verbinding. Bij aankomst krijg je een unieke toegangscode waarmee je tijdens jouw verblijf in het hele park kan internetten (ook in je cottage). Als VIP kan je zelfs met vier apparaten tegelijk surfen op het WiFi netwerk.

WiFi Topping

Als je minstens 2 maanden op voorhand een verblijf in een Center Parcs park boekt, krijg je 3 gratis Toppings naar keuze. Deze Toppings kunnen gebruikt worden voor bepaalde activiteiten zoals bowling, boogschieten, minigolf, enz.

In ruil voor 1 Topping kan je gratis 50 minuten van het WiFi netwerk gebruik maken. Zo kan je snel het weerbericht opzoeken of een aantal foto’s uploaden.